Beşiktaş'ta koronavirüs şoku! 9 kişide...

08.09.2020 - 15:36 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 15:46

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş genç takımında 9 kişide koronavirüs vakasına rastlandı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta koronavirüs şoku! 9 kişide...

Erdal CÖMERT - ÖZEL

Beşiktaş genç takımında koronavirüs şoku yaşanıyor! Tüm ülke genelinde yeniden artan Covid-19 vakaları kulüpleri de vurmaya başladı.

Beşiktaş U19 Futbol Takımı'nda 9 vakaya rastlandı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Ozan Köprülü, altyapı takımlarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa aldı ancak bu kamp koronavirüs nedeniyle iptal edildi.

Geçen hafta 3 koronavirüs vakasına rastlanılırken, yapılan son testlerden sonra 6 kişide daha koronavirüs pozitif çıktı. Böylece toplam koronavirüs vaka sayısı 9'a yükseldi.

Vakaların 5'i futbolcu

Beşiktaş U19 Futbol Takımı'nda koronavirüs testi çıkan 9 isimden 5'inin futbolcu; diğer dördünden birinin yardımcı antrenör, birinin kaleci antrenörü, birinin fizyoterapist ve diğer bir kişinin de malzemeci olduğu öğrenildi.

Takımda patlayan koronavirüs nedeniyle genç takım kampı iptal edildi. Tesislerdeyse A takımın olumsuz etkilenmemesi için alınan tebriler daha da artırıldı.

Başkan Çebi, Ekşi'yi resmen açıklıyor

Öte yandan geçen sezon altyapı takımlarını çalıştıran Ozan Köprülü, Sergen Yalçın'ın A takımın başına gelmesiyle birlikte yardımclığına getirilmişti. Köprülü ile birlikte altyapı ile üst yapı arasında daha sağlıklı bir ilişkinin kurulması hedefleniyordu.

Siyah beyazlı kulüp yarın (Çarşamba) tüm altyapının başına Mehmet Ekşi'nin getirileceğini resmen duyuracak. Başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın da katılımıyla Vodafone Park'ta saat 14.00'te basın toplantısı düzenlenecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler