Beşiktaş, Deplasmanda Kasımpaşa İle Karşılaşıyor! İşte 11'ler...

İsa Kethüda
03.06.2023 - 08:39 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 12:11

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında bu akşam Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. İşte maçla ilgili tüm detaylar ve muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, Deplasmanda Kasımpaşa İle Karşılaşıyor! İşte 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray'ın olmasının ardından ikincilik için Fenerbahçe ile mücadele eden Beşiktaş, bu akşam deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor.

Hakem Volkan Bayarslan

Karşılaşma Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki saat 19.00'da başlayacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Trabzonspor'la 29. haftada deplasmanda 0-0 sona eren mücadelenin ardından biri hükmen olmak üzere oynadığı tüm maçları kazanan siyah-beyazlılar, 74 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hoca adayları belli oldu! Lucescu ve sürpriz isimler...
Habere Git

Kasımpaşa çıkışta

Ligde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak küme düşme tehlikesini atlatan Kasımpaşa ise 43 puanla 10. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş'ın eksikleri

Siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Omar Colley bu akşamki oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak. Beşiktaşlı futbolcu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü.

Beşiktaş'ta Onur Bulut'un da Kasımpaşa karşısında görev yapması beklenmiyor.

Dizinde yaşadığı sorun nedeniyle antrenmanlara katılmayan siyah-beyazlı oyuncu, Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek. Ayrıca sakat olan Tayyip Talha Sunuç ve Dele Alli de bu maçta oynayamayacak. Kaleci Ersin Destanoğlu da maç kadrosunda bulunmuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Kadınlar Ligi'nde de hüsran
Habere Git

Beşiktaş'ta 3 oyuncu sınırda

Beşiktaş'ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku, Kasımpaşa karşısında sarı kart görmeleri halinde sezonun son maçı olan Arabam.com Konyaspor mücadelesinde görev alamayacak.

Kasımpaşa'da 4 oyuncu yok

Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan Mickael Tirpan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Tarkan Serbest, Ali Gholizadeh ve Mustafa Eskihellaç, karşılaşmada forma giyemeyecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı.

Muhtemel 11'ler

  • Kasımpaşa: Günay, Hadergjonaj, Djilobodji, Donk, Yasin, Aytaç, Malsa, Eysseric, Ouanes, Fall, Bahoken

  • Beşiktaş: Mert, Rosier, Saiss, Welinton, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar


Şenol Güneş'ten ikincilik formülü! 'Önce kazan, sonra bekle'

Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda ikincilik durumuna değindi. Bu akşam Kasımpaşa deplasmanında galip gelmelerinin önemli olduğuna vurgu yapan Güneş’in, “Ligde 2. sırayı alarak sezonu güzel bitirmemiz önemli. Biz önce kendi işimize bakalım. Biz Kasımpaşa deplasmanında kazanarak, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini bekleyelim. Biz kazanamazsak, Galatasaray’ın derbide kazanmasının bir anlamı olmaz. O sebeple önce biz kazanalım sonra derbiden lehimize çıkacak sonucu bekleyelim” dediği bildirildi.

Tecrübeli çalıştırıcının 4 aydır kaybetmedikleri ve 6 maçtır da kazandıklarını futbolcularına hatırlatıp, “İkincilik elbette önemli ancak bir yandan da galibiyet serimizi devam ettirmek de önemli. Sezonu galibiyetlerle kapatmak bizim elimizde” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

VAR hakemi belli oldu

Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Özgür Yankaya
  • AVAR: Erkan Engin
  • AVAR: Volkan Ahmet Narinç


Senin için hazırladığımız haberler