Basel - Trabzonspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

23.02.2023 - 21:29 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 00:48

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel ile Trabzonspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Basel - Trabzonspor maçının canlı izle linki haberimizde.

Basel - Trabzonspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Ülkemizi sarsan depremlerin ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi maçına çıkmak zorunda kalan Trabzonspor, rakibi Basel karşısında rövanşa hazırlanıyor. Son 16 play-off turunun ikinci ayağında İsviçre'ye giden Bordo-Mavililer, kazanarak Türkiye'nin yüzünü güldürmek istiyor.

Basel - Trabzonspor maçının tarih ve saati

Basel ile Trabzonspor arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı 23 Şubat 2023 Perşembe günü, saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma, St. Jakob-Park'ta oynanacak.

Basel - Trabzonspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Basel - Trabzonspor maçı TV 8 kanalı ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Tüm takımlar bir oldu, Trabzon'u destekledi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından UEFA'ya maçın ertelenmesi için başvuran Trabzonspor'un bu talebi reddedildi. Avrupa'da Basel'e karşı maça çıkmak zorunda kalan Bordo-Mavililer'e tüm Türkiye'den destek geldi. Tüm takımların taraftarları, Akyazı'yı doldurdu. Trabzonspor tarihi anlara sahne olan mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı.

Trabzonspor'un eksikleri

Bordo-mavili takımda sakatlıkları nedeniyle Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Marek Hamsik, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Montasser Lahtimi ve yeni transfer Lazar Markoviç ise UEFA kadrosunda yer almıyor.

İlk 11'ler

  • Basel: Hitz, Lang, Pelmard, Diouf, Novoa, Xhaka, Frei, Burger, Amdouni, Zeqiri, Kade
  • Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Denswil, Doğucan, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez
Senin için hazırladığımız haberler