CANLI | Fenerbahçe Beko- Olimpiakos maçını canlı izle (Maç linki)

04.10.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 17:27

Fenerbahçe, EuroLeague’de yeni sezonda ilk maçına Yunanistan ekibi Olympiakos karşısında çıkıyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Fenerbahçe Beko- Olimpiakos maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, EuroLeague’de yeni sezonda ilk maçına Yunanistan ekibi Olympiakos karşısında çıkıyor. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko dörtlü final oynamaya hak kazanırken bu sezonda başarısını tekrarlamaya çalışacak.

Fenerbahçe Beko- Olimpiakos maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu ilk hafta maçında Fenerbahçe Beko, Olympiakos’u ağırlıyor. 4 Ekim cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, sezonun ilk resmi maçında Anadolu Efes ile karşılaştı. 29 Eylül Pazar günü Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde kazanan 82-83 ile Anadolu Efes oldu. Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes Davis 20, Bonzie Colson 19 sayı üretti.

Fenerbahçe, 2017'de İstanbul'da düzenlenen Dörtlü Final'deki ilk maçında İspanya temsilcisi Real Madrid'i, finalde de Yunanistan ekibi Olympiakos'u yenerek Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda ilk ve tek şampiyonluğunu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler