CANLI| Fenerbahçe- Bodrum FK maçını canlı izle (Maç linki)

27.10.2024 - 17:03 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 18:12

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Bodrumspor ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detayları haberde.

CANLI| Fenerbahçe- Bodrum FK maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Bodrumspor ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İşte karşılaşmaya dair merak edilenler...


Fenerbahçe- Bodrum FK maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü sahasında Sipay Bodrum FK ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe zirveden 8 puan geride

Geçen hafta deplasmandaki Samsunspor maçından 2-2 berabere ayrılarak zirvenin 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde konuk ettiği Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 17 puan toplayan Jose Mourinho'nun ekibi, haftaya 4. sırada başladı.

Fenerbahçe'de kimler eksik?

Fenerbahçe'de Sipay Bodrum FK müsabakası öncesinde 2 sakat, 1 de cezalı futbolcu bulunuyor. Samsunspor müsabakasında sakatlanan Jayden Oosterwolde ile Cengiz Ünder, bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı olan Brezilyalı futbolcu Fred de bu akşam takımdaki yerini alamayacak.

İlk defa rakipler

Fenerbahçe ile Bodrum FK, ilk kez bu akşam karşı karşıya gelecek.


Geçen sezon Trendyol 1. Lig'de play-off yarışını zirvede tamamlayan Bodrum FK, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanmıştı.


Muğla ekibi, geride kalan 9 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi sonucunda 10 puan topladı.

Fenerbahçe - Bodrum FK ilk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Kostic, İsmail Yüksek, Amrabat, İrfan Can Kahveci, Maximin, Dzeko, En-Nesyri

Bodrum FK: Diogo Sousa, Celutska, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk, Ahmet, Samet, Musah, Sulejmanov, Dimitrov, Puscas

Senin için hazırladığımız haberler