Fenerbahçe - Konyaspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
10.01.2024 - 17:23 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 21:58

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Konyaspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Fenerbahçe - Konyaspor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

Fenerbahçe - Konyaspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16'ıncı haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Liderlik koltuğunda oturan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

Maç sona erdi. Fenerbahçe 7-1 Konyaspor

GOL | 90' Konyaspor'un kaptanı Guilherme, takımının tek golünü 90'ıncı dakikada attı. Savunmadan seken topu ceza sahası dışı sol çaprazda önünde bulan Guilherme, gelişine çok sert vurdu. Köşeye giden top ağlarla buluştu.

Konyaspor en son 1993 yılında bir maçta kalesinde 7 gol görmüştü. Yeşil-Beyazlılar, Beşiktaş'a 7-0 yenilmişti.

GOL | 83' Fenerbahçe, skoru 7-0 yaptı. Ceza sahası içi sağ tarafında Cengiz Ünder topu içeri çevirmek istedi. Cengiz'in çevirdiği topa Konyaspor'dan Uğurcan Yazgılı ters bir vuruş yaptı. Uğurcan'ın vuruşu kendi ağlarına gitti.

67' Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cengiz Ünder, yerden plasesini gönderdi. Kaleci topu çelmeyi başardı.

65' Sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Batshuayi topu yan filelere gönderdi.

Konyaspor en son 2006 yılında bir maçta kalesinde 6 gol görmüştü. Yeşil-Beyazlılar, Galatasaray'a 6-0 yenilmişti.

GOL | 63' Fenerbahçe gollerine ikinci yarıda da devanm etti. Orta alanda İrfan Can Kahveci savunma arkasına havadan pasını attı. İyi dönerek rakiplerinden sıyrılan Michy Batshuayi kaleciyi de geçerek topu boş ağlara gönderdi. Sarı-Lacivertliler, Konyaspor karşısında skoru 6-0 yaptı.

55' Ceza sahası yayının gerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına İrfan Can Kahveci ve Ferdi Kadıoğlu geçti. İrfan Can'ın vuruşu üstten auta gitti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Fenerbahçe 5-0 Konyaspor

Konyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez ilk yarıda kalesinde 5 gol gördü.

GOL | 44' Sebastian Szymanski'nin golüyle Fenerbahçe ilk yarıda skoru 5-0 yaptı. Ceza yayında topla buluşan Szymanski, Joshua King ile ver-kaç yaparak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Szymanski'nin vuruşu ağlarla buluştu.

GOL | 42' Fenerbahçe, ilk yarıda golleri yağmur gibi attı. Sarı-Lacivertliler 42'inci dakikada skoru 4-0 yaptı. Orta alanda topla buluşan Szymanski, savunma arkasına havandan gönderdi. Savunmanın arkasına sarkan Mert Müldür kaleciyle karşı karşıya kaldı. Mert, topu ağlara göndermeyi başardı.

GOL | 40' Sağ kanatta savunma arkasına sarkan Sebastian Szymanski, ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Polonyalı, çaprazdan altı pasa doğru pasını attı. Müsait pozisyondaki Edin Dzeko, topu boş kaleye gönderdi. Yıldız futbolcu, Konyaspor karşısında 40 dakikada hat-trick yaptı.

40' Fred, ceza sahası dışından sert vurdu. Kaleci Deniz Ertaş topu kontrol etmeyi başardı.

GOL | 32' Edin Dzeko, Konyaspor savunmasının hatasını affetmedi. Genç kaleci Deniz Ertaş'ın uzaklaştırmak istediği top kısa düştü. Rakip yarı alanın ortalarında topu kafayla karşılayan İrfan Can Kahveci'nin vuruşu savunma arkasına sekti. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Edin Dzeko, kendisinin ve takımının 2'inci golünü kaydetti.

26' Ceza sahası içi sağ tarafında Szymanski'nin yaptığı ortayı kaleci yumrukla uzaklaştırdı. Ceza sahası dışı sol tarafına açılan topu kontrol eden King topla birlikte içeri girdi. King'in sol çaprazdan çektiği şut üstten auta gitti.

17' Fenerbahçe 2'inci gole çok yaklaştı. Sol kanattan orta alana doğru topla beraber ilerleyen Ferdi Kadıoğlu, savunma arkasına pasını attı. Sol kanattan içeri kat eden Joshua King kaleciyle karşı karşıya topla buluştu. King'in şutu üstten auta gitti.

GOL | 12' Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Edin Dzeko rakip fileleri havalandırmayı başardı. Fenerbahçe, Konyaspor karşısında Kadıköy'de 1-0 öne geçti.

PENALTI | 11' Edin Dzeko, Konyaspor ceza sahası içinde Adil'in müdahalesiyle yerde kaldı. Uzun süren VAR incelemesinin ardından Fenerbahçe penaltı kazandı.

1Maç başladı.

MAÇ ÖNÜ | İlk 11'e yazılan Miguel Crespo, maç önü ısınma hareketleri sırasında arka adelesinde ağrı hissetti. Portekizli orta saha riske girmek istemedi. Bunun üzerine İsmail Yüksek, Crespo'nun yerine ilk 11'e eklendi.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Jayden, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can, King, Szymanski, Dzeko

Konyaspor: Deniz, Ahmet, Adil, Kahraman, Guilherme, Soner, Uğurcan, Prip, Cicaldau, Marlos, Emrehan

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de goller yağmur gibi! Fener fişi ilk yarıda çekti
Habere Git

Fenerbahçe'nin eksikleri

Tedavileri süren Becao ve Zajc'ın yanı sıra milli takım kampındaki Osayi-Samuel ve Djiku forma giyemeyecek. Kart cezaları sona eren Fred, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş ise şans verilmesi halinde oynayabilecek.

Konyaspor'da 5 eksik

Alacakları nedeniyle kulübe ihtar çeken ve Galatasaray mücadelesi öncesi kadro dışı bırakılan kaleci Paul Bernardoni ve forvet Sokol Cikalleshi’nin bu akşam da oynamayacakları kaydedildi. Gökhan Töre ve Muhammet Demir’in sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca Galatasaray ile oynanan karşılşamada sarı kart gören stoper Francisco Calvo da cezalı duruma düşmüştü. Kosta Rikalı savunmacı, bu nedenle Fenerbahçe’ye karşı görev yapamayacak.

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde 47 puanla ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe, 18 puanla ligin 16. sırasında bulunan Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. 

Fenerbahçe - Konyaspor maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki Süper Lig maçının 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, saat 20.00'de başlaması planlandı.

Fenerbahçe - Konyaspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Fenerbahçe - Konyaspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler