Fenerbahçe - Manchester United maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

24.10.2024 - 18:13 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 00:00

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Jose Mourinho Fenerbahçe, sahasında Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United'ı konuk ediyor.

Fenerbahçe - Manchester United maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında İngiliz devi Manchester United'ı konuk ediyor. Geride kalan 2 haftada Union Saint Gilloise'u sahasında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci maçında Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Şimdi ise hedef, İngiliz devi Manchester United. İşte maça dair tüm detaylar...

CANLI ANLATIM

90' UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Jose Mourinho Fenerbahçe, sahasında Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United ile 1-1 berabere kaldı

78' Fenerbahçe'de İrfan Can, İsmail Yüksek ve Dzeko oyuna dahil oldu. En-Nesyri, Dusan Tadic ve Maximin kenara geldi.

64' Fenerbahçe'de Saint Maximin merkezden topu sürerek sol kanatta bulunan Tadic'e pas verdi. Tadic'in ortasında United savunması topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.

60' Jose Mourinho, pozisyonun ardından hakeme itirazdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

59' Fenerbahçe'de sağdan ceza sahasına giren Osayi Samuel, topu kurtarmaya çalışırken yerde kaldı. Temsilcimiz penaltı bekliyor.

49' GOL! Fenerbahçe, En Nesyri'nin golüyle skoru dengeledi.

46' Maçın ikinci yarısı başladı.

İlk yarı sona erdi.

37' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza sahasında En Nesyri kafayı vurdu. Kaleci Onana çıkardı. Dönen topu soldan Szymanski içeri havalandırdı yakın mesafede En Nesyri'nin kafa vuruşunu bir kez daha Onana iyi bir refleksle dışarı çeldi.

29' Dalot'nun ceza sahasına yerden gönderdiği derin pasa koşan Rashford, ortasını içeri çevirmek isterken Szymanski topu kornere yolladı.

23' Fenerbahçe golle burun buruna geldi. Sol kanata gönderilen uzun topu şık bir kontrolle önüne alan Syzmanski, kale sahasına yerden çevirdi. Onana topu çeldi, dönen topu Tadic boş kaleye gönderdi ancak savunmada Lindelöf'ten hayati müdahale geldi. Onana oyunu başlatacak.

20' Osayi'nin pası ile orta alanda topla buluşan Tadic, kaleyi cepheyi gören noktada şut açısını buldu ve sert vurdu. Kaleci Onana topu kolayca kontrol etti.

15' GOL! Manchester United, Eriksen'in golüyle maçta öne geçti.

9' Fenerbahçe etkili geldi. Ceza sahası sol çaprazında topu alan Syzmanski, ortasını içeri yaptı. Kaleci Onana topa dokundu. Dönen topta savunma tehlikeyi savuşturdu.

5' Sağ kanattan ceza sahasına giren Osayi Samuel, son çizgide kaleye şut düşündü ama meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

1' Maçta ilk düdük geldi ve karşılaşma başladı.

Fenerbahçe - Manchester United maçı için TRT Spor frekans bilgileri

TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

İşte Fenerbahçe - Manchester United ilk 11'leri

  • Fenerbahçe: Livakovic; Djiku, Çağlar Söyüncü, Osayi-Samuel, Mert Müldür; Amrabat, Fred; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin; En-Nesyri.
  • Manchester United: Onana; Dalot, De Ligt, Martínez, Lindelöf; Ugarte, Eriksen; Garnacho, Rashford, Mazraoui; Zirkzee.

Mourinho ve Fred eski takımına karşı

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ve orta sahanın önemli isimlerinden Fred, eski takımlarına karşı mücadele edecek. 2016-2018 yıları arasında Manchester United'ı çalıştıran Portekizli teknik adam, İngiliz ekibiyle 3 kupa kazanmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'la zirveye çıkmayı başaran Mourinho, İngiltere Lig Kupası ve İngiltere Süper Kupası'nı da kazanmıştı. 2018-2023 yılları arasında Manchester United forması giyen Fred, eski takımıyla 1 kez İngiltere Lig Kupası kazanmayı başardı.

Osayi-Samuel cezasını tamamladı

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra Cengiz Ünder de sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak. Levent Mercan'la birlikte UEFA'ya verilen listede isimleri yer almayan Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da yarınki maçta forma giyemeyecek. Union Saint-Gilloise karşısında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Twente deplasmanında oynayamayan Bright Osayi-Samuel ise cezasını tamamladı. Teknik direktör Mourinho'nun şans vermesi durumunda Osayi-Samuel, müsabakada sahaya çıkabilecek.

Oosterwolde'nin yerine Mert Müldür

Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'nin Brighton ekibine satan sarı-lacivertliler, sezona Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan ikilisiyle başladı. Samsunspor ile hafta sonunda oynanan maçta sakatlanan Jayden Oosterwolde uzun süre takımdan ayrı kalacak. Bir diğer sol bek Levent Mercan ise UEFA'ya bildirilen listede yer almadığı için Manchester United mücadelesinde oynayamayacak. Teknik direktör Jose Mourinho'nun bu bölgede Mert Müldür'e şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe - Manchester United arasındaki 7. randevu

Fenerbahçe ve Manchester United, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 2'si UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere bugüne dek 6 kez karşı karşıya geldi. 1996-1997 sezonunda oynanan grup maçlarında Manchester United, İstanbul'dan 2-0'lık galibiyetle dönerken, Fenerbahçe ise rakibini Old Trafford'da Elvir Boliç'in golüyle 1-0 mağlup etmişti. 2004-2005 sezonunda oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında bu kez ev sahibi ekipler galibiyete uzandı. Manchester United sahasında 6-2, Fenerbahçe de taraftarı önünde 3-0 kazanan taraflar oldu. 2016-2017 sezonunda iki ekip UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldi. İngiltere'deki mücadeleyi Manchester United 4-1'lik skorla kazanırken, İstanbul'daki maçı Fenerbahçe 2-1'lik üstünlükle tamamladı.

Fenerbahçe - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe - Manchester United maçı saat 22.00'de başlayacak. TRT 1'den şifresiz canlı yayınlanacak Fenerbahçe - Manchester United maçının canlı anlatımı Ajansspor farkıyla haberimizde....

Senin için hazırladığımız haberler