CANLI| Gaziantep FK- Sivasspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
22.01.2023 - 10:29 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 15:22

Süper Lig 20. haftasında Gaziantep FK kendi sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Zorlu maç hangi kanalda, maç linki ve ilk 11'ler dahil detaylar haberde.

CANLI| Gaziantep FK- Sivasspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 20. hafta maçları heyecanı sürüyor. Bugün gündüz maçında Gaziantep FK kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair merak edilenler...

Gaziantep FK - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Gaziantep FK - Sivasspor maçı 22 Ocak Pazar günü saat 13:30'da oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS 2'de canlı yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Ligde 18 haftalık periyotta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan kırmızı-siyahlıların 19 puanı bulunuyor. Bu maçlarda rakip kaleye 24 gol atan Gaziantep FK, kalesinde ise 26 gole engel olamadı.

Son 14 maçta 1 galibiyet

Ligin 4. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 5-2 yenen Gaziantep FK, devam eden haftalarda çıktığı 14 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlardan sadece ligin 10. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Diğer maçlardan ise 7 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

Sivasspor ile 8. karşılaşma

Spor Toto Süper Lig'de 4. sezonunu geçiren Güneydoğu temsilcisi, Sivas temsilcisi ile şimdiye kadar 7 maçta karşı karşıya geldi. Her iki takım bu maçlardan 2'şer galibiyet aldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivas temsilcisini evinde 3 kez ağırlayan Gaziantep ekibi, bu maçlardan ikisini 5-1'lik skorla kazandı, bir maçtan ise 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, son 3 maçtır Sivas temsilcisine yenilmiyor.

Gaziantep FK'de Günay Güvenç ve Figueiredo'nun 3 sarı kartı bulunuyor.

Güvenç ve Figueiredo, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 21. haftasında deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü karşılaşmasında yer alamayacaklar.

Gaziantep FK - Sivasspor maçı 11'ler

  • Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Tosca, Jevtovic, İbrahim Pehlivan, Mustafa, Figeuiredo, Maxim, Markovic, Merkel, Kitsiou
  • Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Caner Osmanpaşa, Goutas, Uğur Çiftçi, Isaac, Charisis, Ulvestad, Erdoğan, Gradel, Yatabare
Senin için hazırladığımız haberler