Giresunspor - Kayserispor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
25.02.2023 - 18:28 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 16:11

Süper Lig'de Giresunspor ile Kayserispor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Giresunspor - Kayserispor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

Giresunspor - Kayserispor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de ertelenen 23. hafta maçları oynanıyor. 23. haftada Giresunspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Kayserispor, ligde beklenen performansın altında kalan ve düşme hattına kadar gerileyen Giresun deplasmanında 3 puan hedefliyor.

Giresunspor - Kayserispor maçının tarih ve saati

Giresunspor ile Kayserispor arasındaki Süper Lig maçı 25 Şubat 2023 Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak.

Giresunspor - Kayserispor maçını canlı yayınlayacak kanal

Giresunspor - Kayserispor maçı beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Giresunspor'un Süper Lig'deki durumu

Giresunspor, Süper Lig'de çıktığı 21 maçın 5'ini kazanabildi. 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, 21 puan ile 17. sırada, düşme hattında yer aldı.

Kayserispor'un Süper Lig'deki performansı

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de 21 maça çıktı. 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Kayserispor, topladığı 32 puan ile ligin 7. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler