CANLI | Samsunspor-Fenerbahçe Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Orhan Gülek
21.08.2023 - 20:17 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 22:57

Süper Lig'de yeni sezon devam ediyor. Bugün Samsunspor - Fenerbahçe, ikinci hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Samsunspor-Fenerbahçe Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor'a konuk oluyor. Sezona Gaziantep galibiyetiyle başlayan Kanarya, zorlu deplasmanda seri peşinde... 

11 yıl sonra lige geri dönen ve Sivas deplasmanından 1 puanla ayrılan Samsunspor ise güçlü rakibini eli boş gönderip ilk galibiyetini almaya çalışıyor.

Samsunspor-Fenerbahçe ilk 11'ler:

Samsunspor: Okan, Zeki, Alim, Van Drongelen, Schnidler, Taylan, Ntcham, Bola, Laura, Fofana, Mouandilmadji

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Fred, Cengiz, Tadic, Dzeko

Samsunspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve saat 21.00'de başlayacak Samsunspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fred ve Cengiz Ünder, Samsunspor karşısında ilk 11'de

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, son transferler Fred ve Cengiz Ünder’i ilk 11'e dahil etti. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Luan Peres, Samet Akaydın, Bright Osayi Samuel, Miguel Crespo ve Miha Zajc ise İstanbul’da kaldı.

Samsunspor-Fenerbahçe maçını Volkan Bayarslan yönetiyor

Samsunpor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler