Trabzonspor - Adana Demirspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
12.03.2023 - 14:17 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 18:13

Süper Lig'de Trabzonspor ile Adana Demirspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Trabzonspor - Adana Demirspor maçının canlı izle linki haberimizde.

Trabzonspor - Adana Demirspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta heyecanı devam ediyor. Trabzonspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifasının ardından yardımcı antrenör Orhan Ak yönetiminde zorlu Adana Demirspor sınavına çıkacak olan Bordo-Mavililer, kendi evinde kazanmak istiyor.

CANLI ANLATIM

Maç sona erdi. Trabzonspor 4-1 Adana Demirspor

GOL | 90+4' Umut Bozok Trabzonspor'un 4. golünü kaydetti.

GOL | 81' Edin Visca'dan olağanüstü dönüş! 76'da oyuna giren Visca, 2 dakika sonra Hugo'nun golünde asisti yapmıştı. Boşnak futbolcu, 81. dakikada ise takımının 3. golünü attı. 

GOL | 78' Edin Visca, sahalara asistle döndü. 2 dakika önce uzun süren sakatlığın ardından ilk kez oyuna giren Edin Visca, Bordo-Mavililer'i öne geçiren golün asistini yaptı. Havada adeta asılı kalan Vitor Hugo, topu ağlara gönderdi. Visca'nın son asisti Nisan 2022'de yine Adana Demirspor'a karşıydı.

76' Aralık ayında Fatih Karagümrük deplasmanında sakatlanan Edin Visca, aylar sonra sahalara döndü. Visca, 76. dakikada Siopis'in yerine oyuna girdi. Trabzonspor'da Larsen'in yerine ise Eren Elmalı girdi.

48' Bardhi'nin pasıyla penaltı noktası yakınında topla buluşan Yusuf Yazıcı sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Ancak top yakın mesafeden savunmaya çarptı. Ardından Siopis vurdu, top bu kez Stambouli'den döndü.

46' İkinci yarı başladı.

45 dakikada Bordo-Mavili kaleyi 10 kez deneyen Adana Demirspor, bu sezon Trabzonspor deplasmanında ilk yarıyı en fazla şutla tamamlayan takım oldu.

İlk yarı sona erdi. Trabzonspor 1-1 Adana Demirspor

45+5' Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Cherif Ndiaye sol ayağıyla vuruşunu yaptı, savunmada DOğucan topa kayarak müdahale etti. En son Cherif Ndiaye'ye çarpan top auta çıktı.

GOL | 45+1' Badou Ndiae, eski takımının ağlarını havalandırdı. 10 kişi Adana Demirspor, ilk yarının uzatma anlarında beraberliği yakaladı. Stambouli'nin pasıyla yay üzerinde kontrol ettiği topa sağ ayağıyla sert vurdu, meşin yuvarlak Uğurcan'ın sağından ağlara gitti.

41' Adana Demirspor atağında Emre Akbaba yay üzerinden sol ayağıyla sert vurdu, kaleci Uğurcan topu çıkardı. Ardından Rodrigues sol çaprazdan vurdu, Hugo'ya çarpan top kornere çıtkı.

39' Gomez sağ kanattan ortayı yaptı, arka direkteki Bardhi'nin sol ayağıyla gelişine yaptığı vuruşun ardından top auta gitti. Pozisyonun ardından ofsayt bayrağı kalktı.

MONTELLA DOKUNUŞU | 34' Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Belhanda'nın kırmızı kartının ardından oyuna müdahalede bulundu. İtalhan teknik adam, 34. dakikada iki değişikliğe gitti. Akintola ve Yusuf Sarı kenara gelirken, Cherif Ndiaye ve Morel oyuna girdi. Bu değişikliklerle beraber Adana temsilcisinin futbolu değişti. 4'lü savunmadan 3'lüye dönen Mavi Şimşekler, 10 kişi olmalarına rağmen ev sahibi Trabzonspor'a karşı daha etkili oynamaya ve oyunu eline almaya başladı.

DİREK | 25' Abdülkadir Ömür, topla birlikte hızla Adana Demirspor ceza sahasına doğru hareketlendi. İçeri yönelen Abdülkadir, şutunu çekti. Top direkten geri geldi.

KIRMIZI KART | 22' Younes Belhanda ile Peres arasında yaşanan gerginlik sahayı karıştırdı. Oyuncular arasındaki gerginlik güçlükle yatıştırılırken, Belhanda ve Peres'e sarı kart çıktı. Daha sonra VAR tavsiyesi üzerine pozisyonu izleyen hakem, Belhanda'nın Peres'in yüzüne doğru direkt müdahalesinden dolayı kırmızı kart gösterdi. Adana Demirspor, deplasmanda 10 kişi kaldı.

12' Rodrigues'in pasıyla savunma arkasına sarkan Belhanda ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla uzak köşeye vurdu. Top, yandan az farkla dışarı gitti.

GOL | 8' Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında öne geçti. Ceza sahası yayında toıpla buluşan Yusuf Yazıcı, rakiplerinin müdahalelerine rağmen ayakta kalarak, sağ çaprazdan içeri girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf, savunmanın müdahalesiyle birlikte topa vurdu. Top, kaleciyi aşarak ağlarla buluştu.

2' Savunma arkasına sarkan Emre Akbaba ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla vurdu. Topi Uğurcan'ın müdahalesiyle kornere gitti.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Bartra, Hugo, Larsen, Siopis, Doğucan Haspolat, Bardhi, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Maxi Gomez.
  • Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf, Akintola, Emre, Belhanda.

Trabzonspor - Adana Demirspor maçının tarih ve saati

Trabzonspor ile Adana Demirspor arasındaki Süper Lig maçı 12 Mart 2023 Pazar günü, saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Trabzonspor - Adana Demirspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Trabzonspor - Adana Demirspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maç şifresiz yayınlanacak

Depremzedelere destek amacıyla futbol dünyası tarafından oluşturulan Omuz Omuza kampanyası 1 Mart Çarşamba akşamı tüm spor kanallarının ortak yayınıyla başlamıştı. Yayına canlı olarak bağlanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2 haftanın şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Trabzonspor'un eksikleri

Bordo-mavili takımda sakatlığı devam eden Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Dorukhan Toköz ve cezalı Naci Ünüvar forma giyemeyecek. Cezası biten Lazar Markovic ile sakatlıkları düzelen Marek Hamsik ve Edin Visca ise kadroda yer alabilecek.

Adana Demirspor'a sahasında kaybetmedi

Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında 36 maçlık yenilmezlik serisini geride bırakan Trabzonspor, Süper Lig'de ise Adana Demirspor'a mağlup olmadı. Bordo-mavililer evinde rakibi ile oynadığı 16 maçta 12 galibiyet 4 beraberlik elde etti.

Trabzonspor - Adana Demirspor maçının hakemi

Trabzonspor ile Adana Demirspor arasındaki lig maçının VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun olarak açıklandı. AVAR'da ise Alper Ulusoy ile Hakan Yemişken yer alacak. Müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetirken, yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Senin için hazırladığımız haberler