CANLI| Türkiye-İtalya Voleybol maçını canlı izle (Maç linki)

04.08.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 11:26

Paris 2024 Olimpiyatları'na 2'de 2 ile başlayan Filenin Sultanları, grubun en kritik maçında İtalya ile karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki haberde.

CANLI| Türkiye-İtalya Voleybol maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki son maçını İtalya ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi merak edilen tüm detayları haberimizde yer almaktadır.

Türkiye-İtalya maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bugün South Paris Arena 1'de oynanacak ve saat 10.00’da başlayacak olan Türkiye-İtalya maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Çeyrek final garanti

Filenin Sultanları, grupta oynadığı ilk iki karşılaşmada Hollanda’yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti’ni de 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti. Bu maçı kazanan grubu lider olarak tamamlayacak.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları İtalya'ya kaybetti
Habere Git

Santarelli eşine rakip oldu

Türkiye antrenörü Daniele Santarelli, İtalya Milli Takımı oyuncuları arasında yer alan karısı Monica de Gennaro’ya karşı sahaya çıkacak. Imoco Volley Conegliano takımında birlikte mücadele eden ikili, bu kez parkede birbirlerine rakip olacak.

Sıralama için önemli maç

Filenin Sultanları, Dünya voleybol sıralamasında 4. sırada yer alıyor. İtalya karşısında alınacak galibiyet puan sıralamasında üst sıralara yükselmemizi sağlayacak ve önemli bir puan katkısı sağlayacak.

İtalya karşısında ilk 6'mız

Elif - Vargas

Hande - İlkin

Eda - Zehra

Gizem

Senin için hazırladığımız haberler