Ümraniyespor - Beşiktaş Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
22.04.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 21:01

Süper Lig'de Ümraniyespor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Ümraniyespor - Beşiktaş maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Ümraniyespor - Beşiktaş Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Ümraniyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. 8 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Siyah-Beyazlılar, düşme hattında mücadele eden Ümraniye deplasmanında 3 puan hedefliyor.

CANLI ANLATIM

Maç sona erdi. Ümraniyespor 0-2 Beşiktaş

75' Beşiktaş'ta Redmond, Abouabakar'ın topuk pasında penaltı noktasının gerisinden kaleye vurdu. Top az farkla auta gitti.

GOL | 71' Beşiktaş, Aboubakar'ın harika golüyle farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası sol çaprazda 3 rakibinin arasından çıkan Aboubakar, ayak içiyle uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

65' Cenk Tosun, savunmadaki hata sonrasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Cenk'in şutunu kaleci kurtardı.

56' Kaleyi karşıdan gören noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına Cenk Tosun geçti. Cenk'in vuruşu direğin üstünden auta gitti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Ümraniyespor 0-1 Beşiktaş

44' Aboubakar, savunmanın uzaklaştıramadığı topa penaltı noktasının gerisinden sol ayağıyla vurdu, top az farkla dışarı gitti.

43' Beşiktaş'ta Redmond, ceza sahası sol çaprazdan merkeze doğru yönelerek kaleye vurdu, kaleci Orkun son anda kornere çeldi.

36' Ümraniyespor'da Kartal, merkezde ceza sahasının uzağından sert vurdu, savunmaya çarpan top üst ağlarda kaldı.

GOL | 25' Beşiktaş, son haftaların formda ismi Nathan Redmond'un golüyle 1-0 öne geçti. Ümraniyespor savunmasından sekerek ceza yayına doğru düşen topa Cenk Tosun dokundu. Bu dokunuş, savunma arkasına sarkan Redmond'a iyi bir pas oldu. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Redmond, rakip fileleri havalandırmayı başardı.

19' Ceza sahası önünde Aboubakar ile verkaça giren Cenk Tosun, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Cenk'in vuruşu kalecide kaldı.

14' Ümraniyespor'da Popov'un sağ kanatta yerden ortasına savunma müdahale edemedi. Altıpas yakınlarında Kayode'nin karşı karşıya pozisyondaki vuruşunu Mert Günok ayaklarıya kurtardı.

12' Aboubakar, sol kanatta rakiplerini geçerek uzak direğe gönderdi, Redmond'un vuruşunda isabet gelmedi.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Ümraniyespor: Orkun Özdemir, Onur, Sackey, Glumac, Popov, Kartal Kayra, Avonou, Oğuz, Kayode, Geraldo, Umut Nayir.
  • Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Colley, Saiss, Masuaku, Hadziahmetovic, Gedson, Salih Uçan, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.
İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Ümraniye'den tesislere 3 puanla dönüyor
Habere Git

Ümraniyespor - Beşiktaş maçının tarih ve saati

Ümraniyespor ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçı 22 Nisan 2023 Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak.

Ümraniyespor - Beşiktaş maçını canlı yayınlayacak kanal

Ümraniyespor - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücaeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Mustafa Er ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkıyor

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 4 maçta ikişer beraberlik ve yenilgiyle 2 puan alabilen HangiKredi Ümraniyespor ise teknik direktör değişikliğine gitti. İstanbul temsilcisi, Recep Uçar ile yollarını ayırması sonrası yeni teknik direktörü Mustafa Er yönetimindeki ilk randevusuna Beşiktaş karşısında çıkacak.

Yaptığı maçların 5'ini kazanan, 8'inde berabere kalan ve 15'ini kaybeden Ümraniyespor haftaya 23 puanla 18. sırada girdi.

Beşiktaş, ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan ve Şenol Güneş'in göreve başladığı mücadelede Ümraniyespor'u 5-2 mağlup etmişti.

Beşiktaş'ta 2 eksik

Siyah-beyazlı ekipte 2 futbolcu, Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Ameliyat edilen Tayyip Talha Sanuç ile sakatlığı bulunan Dele Alli, bu akşamki takımdaki yerlerini alamayacak.

Sakatlığını atlatan Cenk Tosun ise teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde formasına kavuşacak. Giresunspor maçında sakatlanan milli futbolcu, Beşiktaş'ın 29. haftada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı müsabakada görev yapamamıştı.

Cenk Tosun sarı kart sınırında

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cenk, bu akşam kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 32. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler