Cimbom’un golüne sevinen TFF yöneticisi soyunma odasına da girmişti!

Ali Bozkurt
23.11.2021 - 18:52 | Son Güncellenme: 24.11.2021 - 00:11

Süper Lig 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin yendiği karşılaşma sonrası Burak Elmas, TFF yöneticisini işaret etti. Detaylar haberimizde....

Cimbom’un golüne sevinen TFF yöneticisi soyunma odasına da girmişti!

AJANSSPOR-HABER


Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin 2-1 kazandığı maçta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın da gol sevinciyle herkesi şaşırtmıştı. Akın, Kerem Aktürkoğlu’nun sarı kırmızılı takımı 1-0 öne geçince sevinç gösterisinde bulunmuştu. Akın’ın bu hareketine Galatasaray Başkanı Burak Elmas başta olmak üzere protokol tribünündeki bir çok kişi şaşkınlıkla karşılamaştı. Elmas, Akın için “Haddini bilmedi” dedi.

Devre arasında teftişe çıktı!


Nuri Akın, daha önce de yaptığı bir teftişle manşetlere çıkmıştı. Ve bu olay da Galatasaray’a denk gelmişti. 18 Ağustos 2019’de sezonun açılışındaki Nuri Akın, devre arasında stat denetimi yaparak sarı kırmızılı takımın soyunma odasına girmişti. Galatasaray teknik heyeti ve oyuncular ilk defa karşılaştıkları bu manzara karşısında şaşkınlığa uğrayıp, tepki göstermişti

Kendisini tanıttı ama tepki sürdü

TFF Tesisler ve Yatırımlar Sorumlusu Akın, kendisini tanıtsa da tepkiler bitmeyince soyunma Galatasaray’ın soyunma odasını terk etmek zorunda kalmıştı. Akın, maça geç kaldığı için teftişi devre arasında yapmak zorunda kaldığını da belirtmişti.

‘Galatasaraylılar sinirlendi’

Akın, kendisine gösterilen tepkiyi haklı bularak şunları söylemişti: “Denizlispor, 45 günde stadını yenilemişti. Duşları, odaları ve sahasında değişiklikler yapmıştı. Ben de devre arasında görmek istedim. Basın odasından bir giriş vardı ama orası kilitliydi. Bu nedenle Galatasaray’ın soyunma odasından geçerek gittim. Galatasaraylı arkadaşlar da bu duruma sinirlendi. Ben onlara ‘Kusura bakmayın, TFF yöneticisiyim’ dedim ancak yine de haklı olarak sinirlendiler.”

Senin için hazırladığımız haberler