Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüse Yakalandı!

Akın Ungan
05.02.2022 - 15:45 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 15:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı. Covid testi pozitif çıkan Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüse Yakalandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığı açıklandı. Bu açıklamanın ardından vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin sağlık durumunu merak etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse mi yakalandı, sağlık durumu nasıl, omicron varyantı mı gibi sorular soruldu. İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Erdoğan koronavirüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yeni tip koronavirüse yakalandı. PCR testi pozitif çıkan Erdoğan, durumu Twitter hesabından paylaşarak, vatandaşı bilgilendirdi.

Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz." dedi. Erdoğan sözlerini, "Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." diyerek noktaladı.

Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl

Omicron varyantına yakalandığı belirtilen Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın, hastalığı hafif geçirdikleri ve sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Emine Erdoğan: "Anca beraber kanca beraber"

Öte yandan Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan da Twitter'dan açıklama yaptı. Erdoğan, "Anca beraber kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler