Diyarbekirspor Türkiye Kupası'nda tur atladı

21.10.2020 - 16:42 | Son Güncellenme: 21.10.2020 - 16:42

Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığ Karakoçan ile Diyarbekirspor takımları karşılaştı. Diyarbekirspor maçın ilk yarısında 2 gol buldu. Peki maç kaç kaç bitti? Golleri hangi futbolcular attı?

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu’nda Elazığ Karakoçan ile Diyarbekirspor karşı karşıya geldi. Maçı kazanan Diyarbekirspor kupada tur atlayan taraf oldu. İşte detaylar...

Diyarbekirspor 1-0 öne geçti

Diyarbekirspor, Elazığ Karakoçan'ı deplasmanda 2-1 yenerek tur atladı. Doğukent Stadı’nda oynanan ve Malatya Bölgesi Klasman Hakemi Deniz Sercan Akgül’ün düdük çaldığı maça etkili başlayan konuk takım 5. dakikada Muhammed Turantaylak’ın golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda iş bitti

10. dakikada Elazığ Karakoçan FK, Emirhan’ın golüyle skora denge getirirken, konuk takım 32. dakikada Muhammed’le bir gol daha buldu ve yeniden öne geçti. Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Önder Çınar yoğun itirazları sonrası tribüne gönderilirken, ilk yarı Diyarbekirspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Diyarbekirspor tur atlayan taraf oldu

Mücadelenin ikinci yarısında karşılıklı ataklar sonuç getirmeyince mücadele konuk takımın 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Bu sonucun ardından Elazığ Karakoçan FK kupaya veda ederken, Diyarbekirspor 3. Tura yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler