Doğukan Sinik'ten duygulandıran vefa!

07.10.2019 - 20:59 | Son Güncellenme: 07.10.2019 - 18:58

Doğukan Sinik yardım etti, Doğukan Sinik kimdir, hangi takımda oynuyor, nereye transfer olacak? 3 büyükler takip ediyor mu?

Antalyaspor ile büyük çıkış yakalayan ve takımın vazgeçilmezlerinden olan genç oyuncu Doğukan Sinik eski semtini unutmadı. Doğduğu, büyüdüğü mahallesine giden Doğukan Sinik, komşularının veresiye aldığı borçların tamamını kapattığı öğrenildi. Komşularının zor durum da olmasına kayıtsız kalmayan genç oyuncu böylelikle mahallesine büyük vefa örneği gösterdi.

 

 

Doğukan Sinik Kimdir?

1999 yılında dünyaya gelen genç futbolcu Doğukan Sinik Antalya doğumludur. Futbol yaşantısına 2008 yılında Antalya Kundu Spor alt yapısında başlamıştır. Daha sonra Şimşek Gençlik ve Spor takımına oradanda Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor takımı alt yapısına transfer olmuştur. 2015 yılında Antalya Spor takımı ile profesyonel sözleşme imzalayan Doğukan Sinik aktif futbol yaşantısını Antalya takımında sürdürmektedir. Son dönemlerde dünyaca ünlü yıldız Eto tarafından geleceğin yıldızları arasında gösterilmiş ve tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Bugüne kadar Türkiye U16 takımında 3 kez Türkiye Milli formasını giymiştir. Yavaş Yavaş yükselen Doğukan sırasıyla 2 kez Türkiye U18, 9 kez Türkiye U19, 2 kez Türkiye u21 forması giymiştir. Forvet arkası ve 10 numara pozisyonunda görev alan genç futbolcu sağ ayak olmasına rağmen sol ayağını da oldukça iyi kullanabilme özelliğine sahiptir.

 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler