Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri Denizli'ye geliyor

Aleyna Gürgen
14.06.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 00:09

Daha önce İstanbul, Bodrum, Ankara ve İzmir'de gerçekleşen Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı, 14-15 Eylül tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek.

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri Denizli'ye geliyor

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı bu yıl Denizli'de gerçekleşecek. Dünya Şampiyonluğu'nun bir etabı Denizli'de olacak. 

Ünlü organizasyon Denizli'de

Kısa ve uzun parkular olarak iki rotadan oluşan yarışa 1000'e yakın sporcu katılacak. 14 Eylül'de kurulacak olan EXPO alanında ünlü bisiklet markaları ile sporcu ürünleri standlarda sporcular ve ziyaretçiler için yer alacak. 

İlgini Çekebilir
Samsun'da 19 Mayıs Bisiklet Turu
Habere Git

"Sünyaca ünlü ve çok önemli organizasyonlardan biri"

Denizli 24 Haber tarafından aktarılan bilgilere göre ise Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı ziyaret eden Granfondo Organizasyon Sorumlusu İlker Cömert etkinlik hakkında şunları söyledi: "Granfondolar her yaş grubundan bisikletçilerin mücadele ettiği dünyaca ünlü ve çok önemli organizasyonlardır. Bu yarışlarda 14 yaşındaki sporcu da yarışıyor, 70 yaşındaki sporcu da. Bu yarış daha önce Türkiye’de sadece belli başlı bölgelerde yapıldı. Bisiklet sporunu seven ve önceki dönemlerde bisiklet organizasyonlarına büyük destek veren Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman, sezon başında arayarak bu yarışın Denizli’de yapılmasını istedi. Federasyon Başkanımızın tensipleri ile bu önemli yarışı Denizli’ye aldık." 

Senin için hazırladığımız haberler