Erling Haaland’dan Lewandowski itirafı, “Bu adam deli, gerçekten deli…”

24.02.2021 - 15:28 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 15:30

Borussia Dortmund’un Norveçli yıldızı Haaland, gol krallığı yarışında güçlü rakiplerinden Lewandowski için, “Bu adam deli, gerçekten deli” ifadelerini kullandı.

Erling Haaland’dan Lewandowski itirafı, “Bu adam deli, gerçekten deli…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Almanya ekiplerinden Borussia Dortmund ile bu sezon ligde 17 gol kaydeden Haaland, kendisine fark atan Lewandowski için flaş açıklamalarda bulundu. ViaPlay’e konuşan genç golcü, Polonyalı meslektaşının “normal” olmadığını iddia etti.

“Normalmiş gibi hat-rick yapıyor”

Yeni dünya futbolunun en dikkat çekici isimlerinden Haaland, ViaPlay’a çok konuşulacak bir demeç verdi. Bu yıl Borussia Dortmund ile 17 lig maçına çıkıp 17 gol kaydeden futbolcu, 21 lig maçında 26 gol atan Lewandowski ile rekabet etmeye çalışıyor. Ancak, Polonyalı forvet ile rekabetin kolay olmadığını bizzat kendisi söylüyor. Bu sezon Münih forması ile çılgın atan futbolcu hakkında Norveçli meslektaşı şunları söyledi, “Bu adam deli. Gerçekten deli. Ne zaman bir gol atsam ona yakınlaştım diye seviniyorum. Sonra o normalmiş gibi hat-trick yapıyor.”

“Bayern’in her maçını izliyorum”

Polonyalı golcü hakkında şakayla karışık sözler sarf eden futbolcu, konuşmasının devamında Lewandowski’yi kendisinin idolü olduğunu belirtti. Haaland, “Teknik olarak üst düzey bir futbolcu. Bayern’in her maçını izliyorum ve genel olarak onların oyunundan çok şey öğreniyorum. Lewandowski’nin arkadaşları onun nerede olduğunu ve ne zaman top istediğini çok iyi biliyor. Oyundan hiç kopmayıp (Lewandowski) doğru zamanda işi bitiriyor.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler