Falcao: ''Yapmam gereken tek şey...''

07.03.2021 - 21:44 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 21:54

Son dakika spor haberleri... Galatasaray ve Sivasspor, Süper Lig'in 29. haftasında 1 puanı paylaşırken, sarı - kırmızılılarda 2 gol atarak yıldızlaşan Radamel Falcao açıklamalarda bulundu. Falcao, Fatih Terim'e de teşekkür etti. İşte Kolombiyalı golcünün açıklamaları...

Falcao: ''Yapmam gereken tek şey...''

Galatasaraylı Radamel Falcao, Süper Lig'in 29. haftasında 1-1 berabere biten ve 2 gol attığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü, teknik direktör Fatih Terim'e de kendisine verdiği destek için teşekkür etti. 

'Bana çok destek verdiler'

Kolombiyalı oyuncu, uzun süren sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında şans bulmuştu. Bugün de Sivasspor karşısında 90 dakika forma giyen Falcao, ''Uzun bir aradan sonra sahaya döndüğüm için başta Fatih hoca olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bana çok destek verdiler. Gayet iyi döndüm. Kendimi iyi hissettim. Yapmam gereken tek şey maksimum destek vermek. Şimdi bir sonraki oynayacağımız Kayseri maçına odaklandım'' dedi. 

4,5 ay sonra gol attı

Radamel Falcao, Sivasspor karşısında 14 ve 68. dakikada attığı gollerle takımına 1 puanı getirdi. 35 yaşındaki yıldız oyuncu, 24 Ekim'de oynanan 6. haftadaki Erzurumspor maçından sonra gol atmış oldu.

Kolombiyalı oyuncu, 134 gün sonra 11'de başladı. Mücadelede 2 gol kaydeden Falcao, ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler