Fenerbahçe'nin Transfer Teklifi ve Juan Cuadrado'nun Cevabı Belli Oldu!

18.06.2023 - 10:08 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 10:23

Son dakika | Fenerbahçe, Juventus'ta forma giyen Juan Cuadrado'ya transfer teklifi yaptı. Oyuncunun Ali Koç yönetime verdiği cevap belli oldu. Detaylar.

Fenerbahçe'nin Transfer Teklifi ve Juan Cuadrado'nun Cevabı Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu Galatasaray'ın arkasında, ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek döneme mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına start veren Sarı-Lacivertliler yıldız oyunculara yöneldi.

Cuadrado ile görüşmeler başladı

Hücum hattına takviyede bulunmayı hedefleyen Fenerbahçe, Serie A devi Juventus'ta forma giyen Juan Cuadrado'yu transfer listesine aldı. Sarı-Lacivertliler, Kolombiyalı yıldız ile görüşmelere başladı.

Cuadrado transferinin detayları belli oldu

30 Haziran'da Juventus ile sözleşmesinin sonuna gelecek olan Cuadrado ile yapılan ilk görüşmelerin detayları belli oldu. İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Sarı-Lacivertliler'in oyuncuya yaptığı teklifi ve alınan cevabı açıkladı.

İlgini Çekebilir
Jesus deniyordu, Ancelotti geliyor!
Habere Git

Fenerbahçe 2 yıllık kontrat önerdi

İtalyan gazetecinin haberine göre Ali Koç yönetimi, Cuadrado ile yaptığı görüşmelerde 35 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık sözleşme önerdi.

İşte Cuadrado'nun cevabı

Cuadrado'nun Fenerbahçe'ye verdiği cevap ise belli oldu. Kolombiyalı yıldız, Sarı-Lacivertliler'e önceliğinin İtalya ve İspanya olduğunu ifade etti. Tecrübeli kanat oyuncusu, bu liglerden gelecek transfer tekliflerini değerlendirmek istediğini belirtti.

Fenerbahçe'den süre istedi

Serie A ve La Liga ekiplerinden gelecek transfer tekliflerini görmek istediğini kaydeden Juan Cuadrado, Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminden süre istedi. 35 yaşındaki kanat, teklifleri değerlendirdikten sonra son kararını verecek.

İlgini Çekebilir
Adı Fenerbahçe ile anılan 4 hocadan açıklama geldi
Habere Git

Cuadrado'nun bu sezonki performansı

Kariyerinde Fiorentina, Chelsea ve Juventus gibi önemli kulüplerde forma giyen Juan Cuadrado, bu sezon Juventus'ta 47 resmi müsabakaya çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Kolombiyalı yıldız, 9 mücadelede sarı kart, 2 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler