Fenerbahçe Deplasmanda Giresunspor İle Karşılaşıyor! İşte İlk 11'ler...

İsa Kethüda
07.05.2023 - 08:46 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 18:07

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşıyor. İşte Giresunspor-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri.

Fenerbahçe Deplasmanda Giresunspor İle Karşılaşıyor! İşte İlk 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında bu akşam deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşıyor.

Hakem Bahattin Şimşek

Çotanak Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da ve beIN Sports HD 1'den yayınlanacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını İlker Takpak ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Fenerbahçe hata yapmak istemiyor

Ligde son olarak Sivas deplasmanından galip ayrılarak lider Galatasaray ile puan farkını 3'e indiren sarı-lacivertliler, rakibini yenerek zirve yarışında hata yapmak istemiyor.

İlgini Çekebilir
Aboubakar, Haaland'a bağladı!
Habere Git

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 67 puanla 2. sırada giriyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Bitexen Giresunspor deplasmanda 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de 7 eksik

Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Willian Arao, Altay Bayındır, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Lincoln Henrique ve Nazım Sangare, Giresunspor'a karşı forma giyemeyecek.

Sınırda 5 isim

Fenerbahçe'de 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique sarı kart görmeleri durumunda Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecek.

İlgini Çekebilir
Kartal'dan Antalya'ya derbi tarifesi
Habere Git

Fenerbahçe ile Giresunspor 16. randevuda

Fenerbahçe ile Giresunspor, 16. randevularına çıkacak. İki takım arasında daha önce oynanan 15 karşılaşmada sarı-lacivertliler 8, Giresunspor ise 2 galibiyet alırken, 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin attığı 22 gole, Giresunspor 11 golle karşılık verdi.

Deplasmanda tek mağlubiyet

Fenerbahçe, Giresunspor ile bugüne dek deplasmanda 7 müsabakaya çıktı. Sarı-lacivertliler, geride kalan maçlarda üçer galibiyet ve beraberlikle sahadan ayrılırken, rakibine bir kez mağlup oldu.

Kadıköy'de de üstünlük Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Kadıköy'de Gireunspor'u 8 kez ağırladı. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik, bir de mağlubiyet yaşadı.

İlgini Çekebilir
Başkandan hakeme isyan! "Mavileri yenmeden beyazları yenemeyeceğiz"
Habere Git

İlk 11'ler

  • Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Serginho, Sainz, Bajic

  •  

    Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Luan Peres, İsmail Yüksek, Mert Hakan, Arda Güler, Rossi, Valencia, Batshuayi

VAR hakemi belli oldu

Giresunspor - Fenerbahçe karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Serkan Tokat
  • AVAR: Cihan Aydın
  • AVAR: Kemal Yılmaz
Senin için hazırladığımız haberler