Fenerbahçe haberleri | "İstifa eden dönebilir" değişikliğine üyelerden ret

09.09.2023 - 13:46 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 13:56

Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu'nda, kongre üyeleri tarafından yapılan 'İstifa eden üyelerin tekrar kulübe üyeliğinin kabul edilmesi' önerisi oy çokluğuyla reddedildi.

Fenerbahçe haberleri | "İstifa eden dönebilir" değişikliğine üyelerden ret

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu'nda istifa eden üyelerin yeniden üyeliğe geri dönmesinin önüne geçildi. 

Üyelik Şartları Madde 6'da belirtilen ve içinde istifa eden üyenin yeniden üyelik işlemlerini yerine getirerek üye olabilmesine izin veren maddeye bir konuşmacı tepki gösterdi. 

Konuşmacının ardından söz alan Fenerbahçe Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Fethi Pekin, bu maddenin mevcut haliyle kalması yönünde yönetim kurulunun karar değiştirdiğini söyledi. 

Pekin, "Bir konuda tereddüt ettik. Bize gelen talepler, öneriler doğrultusunda tüzük tadil metnimizde istifa eden üyelerin tekrar üyeliğe kabulünü ön gördük. Başvurdukları ve tekrar giriş ücretinin tamamını ödemeleri kaydıyla. Bir konuşmacı aleyhte konuştu. Hazirun sanırım destek de oldu" dedi. 

Fethi Pekin daha sonra "Nabız yoklayalım" dedi. Üyeler, muhalif konuşan üyeye destek çıktı. Fethi Pekin, salondan gelen tepki alkışları üzerine "Nabız yoklamaya gerek kalmadı, mevcut şekliyle kalsın başkanım" dedi. Pekin'in bu sözleri salondan alkış aldı. 

Yapılan oylama sonucunda, istifa eden üyelerin yeniden üyelik şartları değiştirilmedi ve madde mevcut haliyle kabul edildi

İlgini Çekebilir
Ali Koç duyurdu, Eda Erdem'in heykeli dikiliyor! Tarihte ilk...
Habere Git

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Tüzüğü 6. madde c bendi ne diyor?

(c) Disiplin Kurulu’nun önerisi doğrultusunda Yönetim Kurulu kararıyla üyelikten çıkarılmış olanlar ile Kulüp üyeliğinden istifa ederek ayrılanlar kulübe üye olamazlar.

Senin için hazırladığımız haberler