Fenerbahçe'nin yeni transferi Boban Marjanovic'ten EuroLeague ve NBA açıklaması

27.09.2024 - 12:12 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 12:16

Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovic açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Boban Marjanovic'ten EuroLeague ve NBA açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Bu yaz NBA'den Fenerbahçe Beko'ya transfer olarak 9 yılın ardından Avrupa'ya geri dönen Sırp basketbolcu Boban Marjanovic, Sports Klub'a açıklamalarda bulundu.

"Son dokuz yılımı NBA’de geçirmek çok güzeldi"

Avrupa basketboluna geri dönmesi hakkında konuşan Boban Marjanovic, "Benim için en iyi hamle olduğunu düşündüğüm için EuroLeague’e döndüm. Maçların başlaması için sabırsızlanıyorum. Biz profesyoneliz, yapmayı en çok sevdiğimiz şeyle hayatımızı kazanıyoruz. Son dokuz yılımı NBA’de geçirmek çok güzeldi ama artık buradayım ve belki de önümüzdeki yıllarımı burada geçireceğim" dedi.

EuroLeague ve NBA farkı

36 yaşındaki Sırp yıldız, EuroLeague ve NBA arasındaki farktan ise şu sözlerle bahsetti: "EuroLeague basketbolunun üst seviye olduğunu düşünüyorum. NBA tabii ki dünyanın en iyi ligi, ama hemen arkasından da EuroLeague geliyor. Hepimiz, tıpkı benim şu anda olduğum gibi güçlü takımların parçası olmak istiyoruz. EuroLeague gibi bir ligde olduğum için minnettarım"

"O harika birisi ve onunla aynı sahayı paylaşmak için sabırsızlanıyorum"

Marjanovic, Sarı-Lacivertli takımdan takım arkadaşı olan vatandaşı Marko Guduric hakkında ise şunları söyledi: "Marko gerçekten harika bir insan. Yaz dönemlerinde aynı bireysel antrenöre sahip olduğumuz için beraber çalışıyorduk. Onu tahmin edebileceğinizden daha fazla görüyorum, çok iyi arkadaşız. Umarım bana yardımcı olur çünkü sonuçta ben şu an burada çaylağım, o ise tecrübeli. Umarım bana doğum günü şarkıları söyletip, pasta ve donut taşıtmazlar. Şaka yapıyorum (gülerek). Aramızdaki bağın çok iyi olacağını düşünüyorum. O harika birisi ve onunla aynı sahayı paylaşmak için sabırsızlanıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler