FİNAL | Çukur 131. Bölüm İzle Show TV YouTube puhutv "Yamaç ve Efsun ölecek mi?"

07.06.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 18:50

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden Çukur, bugün 131. bölümü ile finale gidiyor. Bu nedenle, Çukur 131. bölüm izle aramaları yapılıyor. İşte detaylar...

FİNAL | Çukur 131. Bölüm İzle Show TV YouTube puhutv "Yamaç ve Efsun ölecek mi?"

Çukur final bölümü canlı izle aramaları artışa geçmiş durumda. Son 4 sezondur binlerce kişiyi ekrana kilitleyen dizi, bugün itibariyle sona eriyor. Bu nedenle dizinin takipçileri final bölümünü seyredebilmek adına araştırmalar yapıyor. Dizinin finalinde Yamaç Koçovalı ile Amca arasında adeta ölüm-kalım savaşı yaşanır. Diğer yandan, Şahram karakteri de bu savaşta önemli rol oynar. Koçovalı ailesi, babalarını ve abilerini kaybettikleri günden sonra bir kez daha büyük bir acıyla karşılaşır. İşte, Çukur 131. bölüm izle yöntemleri. 

Çukur Final Canlı İzle

Mafya, suç, gerilim ve aksiyon alanında yarışan Çukur dizisi, son dönemlerin en çok takip edilen dizileri arasında yer alıyor. Bu nedenle, Çukur final bölümü canlı izle aramaları da artışa geçmiş durumda. Sezonun son bölümü öncesi nefesler tutuldu. Amca ile Yamaç arasındaki savaşı hangi taraf kazanacak? Dizide hangi karakter ölüyor? Yamaç ölecek mi? 

Çukur 131. Bölüm İzle

Çukur 131. bölüm nasıl izlenir? Dizinin son bölümünde Çukur mahallesinde iki kişi hayatını kaybeder. Bütün mahalleyi yasa boğan bu ölümlerden ötürü Cumali ve Vartolu intihar etmeyi dahi düşünür. İlk görüntülerde Yamaç Koçovalı ve Efsun'un öldüğü düşünülüyor. 

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Çukur dizisinin final bölümü, 7 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak. 

Çukur Final Bölümü Fragmanı: "Son Dans"

 

Çukur Final Bölümü Özeti

Çukur’un merakla beklenen büyük finalinde Yamaç ve Amca ölüm ile savaşır. Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopar. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenir. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık eder. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişir.

Çukur Amca "Müfit Kayacan" kimdir?

Müfit Kayacan 17 Ocak 1959 günü Kaş, Antalya'da dünyaya gelmiştir. 62 yaşındadır. Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunudur. 1983 yılında ilk kez rol aldığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) kurucularındandır ve 25 sene genel sanat yönetmenliğini üstlenmiştir. Bu süreçte 32 farklı oyunda rol aldı ve 25 oyun yönetti. Aynı zamanda 10 sene Antalya Büyükşehir Belediyesinde Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

Çukur Şahram "Sarp Akkaya" kimdir?

Çukur Şahram karakterine hayat veren Sarp Akkaya, 13 Mayıs 1980'de İstanbul'da doğmuştur. Akkaya, 41 yaşındadır. İlk kez Bizim Aile dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Sarp Akkaya, 2001 yılında M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olup Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu’nun “Kaos” ve “Sonra” ardından Alchera Tiyatro Topluluğu’nun “6. Gün” ve “Devenin Hörgücü Yamuk Olur” isimli tiyatro oyunlarında oynadı.

Çukur Dizisinin Oyuncuları

Ekranların en çok takip edilen dizilerinden Çukur'un oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Yamaç: Aras Bulut İynemli
  • Sultan: Perihan Savaş
  • Cumali Amca: Müfit Kayacan
  • Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
  • Aliço: Rıza Kocaoğlu
  • Cumali: Necip Memili
  • Efsun: Damla Sönmez
  • Akın: Burak Dakak
  • Damla: Hare Sürel
  • Emmi: Kadir Çermik
  • Ayşe: İrem Altuğ

Damla Sönmez "Çukur Efsun" kimdir?

Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. 26 yaşındadır. Çerkes kökenli olan Türk oyuncu St. Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman, 1 yıl da piyano dalında öğrenim gördü. New York Black Nexxus Academy’de Stuart Burney ile çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler