Galatasaray - Kasımpaşa Maçını 45 bin 908 Taraftar İzledi

Ali Bozkurt
12.03.2023 - 00:31 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 00:35

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile mücadele etti. Sarı-kırmızılıların 1-0 kazandığı maçı izleyen taraftar sayısı belli oldu. Detaylar...

Galatasaray - Kasımpaşa Maçını 45 bin 908 Taraftar İzledi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın galibiyet serisinde rekor kırdığı Kasımpaşa maçına gelen taraftar sayısı belli oldu. Bu sezon seyirci sayısında lider olan Sarı-Kırmızılıların kendi evinde oynadığı karşılaşmayı 45 bin 908 taraftar takip etti. Detaylar...

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar müsabakadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Bu sezon evinde müsabakalarda takımlarını yalnız bırakmayan Galatasaraylı taraftar bu mücadelede de tribünleri doldurdu.

Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi toplam 45 bin 908 taraftar takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı üzen sarı kart cezası: Konyaspor...
Habere Git

Galatasaray galibiyet serisini 17’e çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti ve puanını 60'a yükseltti. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte galibiyet serisini 14’ü lig, 3’ü de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 17’ye çıkardı. 

Aslan bu süreçte ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor, Giresunspor, Ümraniyespor, Trabzonspor, Gaziantep (Hükmen) ve Kasımpaşa, Türkiye Kupası'nda da Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor'u mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler