Galatasaray'da taşlar yerinden oynuyor! Fatih Terim...

06.10.2019 - 11:19 | Son Güncellenme: 06.10.2019 - 14:19

Galatasaray'da taşlar yerinden oynuyor! Fatih Terim...

Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan kaybeden Galatasaray’da taşlar yerinden oynuyor. Terim, kadroda bir takım değişiklikler yapmanın sinyallerini verdi.

Fatih Terim mesajı verdi

7 hafta sonunda ligde sadece 3 puan toplayan Gençlerbirliği karışında neredeyse pozisyona giremeden maçı bitiren Galatasaray’da Fatih Terim’in “Ocak ayını” işaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Hedefteki futbolcular...

“Belki de yüreğini ortaya koyacak oyuncuları oynatmalıydım” diyerek kaybedilen 2 puanının hesabını kendisine de kesen Terim, milli aradan sonra değişimin sinyallerini verirken başarılı hocanın Sivasspor maçında Belhanda, Babel, Marcao ve Nagatomo gibi tecrübeli isimleri kızağa çekeceği belirtildi. Ayrıca Mariano'nun da benzer şekilde sonraki haftalarda kızağa çekileceği öngörülüyor.

Başarıya aç futbolculara şans verecek

Sahada savaşan, mücadele eden ve formanın hakkını verecek olan oyuncularla yoluna devam etme kararı alan Fatih Terim’in Şener Özbayraklı, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Emre Mor gibi başarıya aç kalan futbolculara şans verecegi ifade ediliyor. 

Galatasaray'da taşlar yerinden oynayacak

Mücadele edeceği her kulvarda başarılı olmak isteyen Galatasaray’da çok yakın bir süre içerisinde taşların yerinden oynayacağı bildirildi. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler