Galatasaray'dan Mertens kararı: Erden Timur devrede!

Ali Bozkurt
06.03.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 10:00

Galatasaray'da sene sonu sözleşmesi bitecek olan 37 yaşındaki Belçikalı futbolcu Dries Mertens'in 1 yıl daha oynaması için Erden Timur devreye giriyor. Detaylar...

Galatasaray'dan Mertens kararı: Erden Timur devrede!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da 37 yaşına girecek olan Dries Mertens'in sözleşmesi uzatılmak isteniyor. Sene sonunda sözleşmesi sona erecek yıldız futbolcu, kariyerini de sonlandıracağını duyurmuştu. Cim Bom'da Belçikalı oyuncuyu 1 sene daha takımda tutma isteği var. İşte Galatasaray'ın teklifi...

''1 sene daha devam edelim''

Milliyet'te yer alan habere göre; 2 ay sonra 37 yaşına girecek olan Belçikalı yıldıza, “1 sene daha devam edelim” denilecek. Napoli’den Galatasaray’a gelirken 1+1 senelik kontrat imzalayan ve gösterdiği performans ile opsiyonu devreye giren Mertens, ikinci senesinde de yine adından söz ettirmeyi başardı.

Erden Timur devrede

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Beşiktaş maçında ilerleyen yaşına rağmen mücadelesi ile yıldızlaşan oyuncu ile yeni bir sözleşme yapılması için harekete geçildi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, milli arada Mertens’e bu teklifi sunacağı iddia edildi.

Suudi Arabistan'ı istemedi

Ailesiyle beraber İstanbul’da ve Galatasaray’da oldukça mutlu olan Mertens, devre arasında Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan cazip teklifi kabul etmemişti.

7 gol 8 asist

Galatasaray'da bu sezon 40 maçta sahaya çıkan Mertens 7 gol attı ve 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler