Galatasaray - Olimpija Ljubljana Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

04.08.2023 - 15:13 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 15:19

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu' nu geçmesi halinde karşılaşacağı rakibi Olimpija Ljubljana oldu. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray - Olimpija Ljubljana Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu' nu geçmesi halinde karşılaşacağı rakip belli oldu. Cim Bom'un rakibi ise Olimpija Ljubljana oldu. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair merak edilenler...

Rakip Olimpija Ljubljana oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini elemesi durumunda 3’üncü turda Olimpija Ljubljana ile eşleşecek.

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı ne zaman?

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı 8 Ağustos Salı günü saat 22:00'de oynanacak.

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçının yayınlanacağı kanal henüz belli olmadı. Belli olduğu zaman haberimiz güncellenecektir.

Maçın hakemi belli oldu

Galatasaray ile Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında, 8 Ağustos Salı günü Slovenya'nın başkenti Lübliyana'daki Stozice Stadı'nda oynanacak karşılaşmada İsveçli Ekberg'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mehmet Culum ile Niklas Nyberg üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Granit Maqedonci olacak.

Senin için hazırladığımız haberler