Gaziantep FK, David Okereke'yi açıkladı!

10.09.2024 - 17:08 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 17:10

Gaziantep Futbol Kulübü, anlaşmaya vardığı Nijeryalı forvet oyuncusu David Okereke'yi kadrosuna kattığını açıkladı. David Okereke kimdir? İşte detaylar...

Gaziantep FK, David Okereke'yi açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK, anlaşmaya vardığı ve şehre getirip sağlık kontrolünden geçirdiği David Okereke'yi renklerine kattığını duyurdu. Kırmızı siyahlı kulüp, Nijeryalı forvetle satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Hoş geldin paylaşımı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz David Okereke, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz, Başkan Yardımcımız İbrahim Dicle ve Futbol Şube Sorumlumuz Mustafa Kara’nın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. David Okereke’ye kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

David Okereke Kimdir?

29 Ağustos 1997 yılında Nijerya’nın Lagos kentinde dünyaya gelen yıldız golcü, futbola ülkesi takımlarından Abuja College takımında başladı. 2016 yılında İtalya Serie A takımlarından Spezia Calcio takımına transfer olan David, 2019 yılında ise 9 Milyon € bonservis karşılığında Club Brugge’e transfer oldu. Burada iki sezon forma giydikten sonra, 2022 yılında 2.5 Milyon Euro karşılığında tekrar Serie A’nın yolunu tutarak Cremonese’ye transfer oldu. Güçlü fizik yapısı, hızı ve bitiriciliği ile adından söz ettirmeyi başardı. 7 kez de Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen golcü futbolcu kariyerinde 268 maça çıkarken 57 kez gol sevinci yaşarken ve 26 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler