Gaziantep FK, Ganalı yıldız Nicholas Opoku'yu transfer etti!

14.07.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 00:42

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Ganalı milli futbolcu Nicholas Opoku'yu transfer etti. Opoku'nun geliş tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Gaziantep FK, Ganalı yıldız Nicholas Opoku'yu transfer etti!

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon son maçta ligde kalmayı başaran Gaziantep FK, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Selçuk İnan'ın istediğiyle savunmaya Ganalı milli yıldız gelecek. Gaziantep yerel gazetelerinde çıkan iddialara göre Ganalı savunma oyuncusu imza için bugün (Pazar) geliyor. İşte çıkan o haber...

Nicholas Opoku, Gaziantep FK'da

Gaziantep FK'nın, son olarak Fransız ekiplerinden Amiens'in formasını giyen ve sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona ererek bonservisini eline alan 26 yaşındaki stoper Nicholas Opoku'yu kadrosuna kattığı ifade edildi.

Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu

Haberde, Ganalı oyuncunun Pazar günü Türkiye'ye gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği ve Kırmızı-Siyahlılar ile resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Fransa ve İtalya'da görev yaptı

Son 3 sezondur Amiens'in formasını terleten Nicholas Opoku, kariyerinde Serie A ekiplerinden Udinese'nin de formasını giydi.

Amiens performansı

Geçtiğimiz sezon Amiens ile 23 maçta forma giyen tecrübeli savunmacı skor katkısı üretemezken yalnıza 1 sarı kart gördü.

Gana Milli Takımı ile de 18 maça çıkan Opoku, 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler