Angelino ve Mauro Icardi, Bayern Münih maçında sakatlandı!

İsa Kethüda
09.11.2023 - 09:27 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 09:40

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih’e 2-1 mağlup olan Galatasaray'da Angelino ve Mauro Icardi sakatlandı...

Angelino ve Mauro Icardi, Bayern Münih maçında sakatlandı!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu.

Icardi ve Angelino sakatlandı

Sarı-Kırmızılı takımda golcü oyuncu Mauro Icardi ve sol bek yıldız Angelino, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıktı. 

Teknik Direktör Okan Buruk, sakatlanan Icardi'nin yerine Tete'yi, Angelino'nun yerine ise Victor Nelsson'u oyuna aldı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Okan Buruk'un oynattığı futbolu Türkiye'de oynatan olmadı
Habere Git

"Icardi'nin atma değil, adelesi tuttu"

Okan Buruk, Bayern Münih maçı sonrası Angelino ve Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Icardi'nin atma değil, adelesi tuttu. Rahat hissetmediği için çıkmak zorunda kaldı. 

"Angelino yorgunluk üzerine çıktı"

Angelino ise yorgunluk üzerine çıktı. Ziyech ile dikkat ediyoruz özellikle. Onun süresini uzatarak gitmek istiyoruz. Dikkat ediyoruz. Çok önemli bir sakatlık yok şu anlık" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'da Icardi bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 15 gol ve 3 asist kaydetti. Angelino ise çıktığı 17 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: Çok daha farklı bir puanda olabilirdik
Habere Git

Chelsea'den şartlı zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanan Hakim Ziyech de, oynadığı 7 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler