Manchester City'nin Arda Güler İçin Hazırladığı Rapor Ortaya Çıktı

İsa Kethüda
01.02.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 10:32

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester City'nin Kasımpaşa maçında Arda Güler'i izlemek için gönderdiği gözlemcinin raporu ortaya çıktı.

Manchester City'nin Arda Güler İçin Hazırladığı Rapor Ortaya Çıktı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin gözlemcileri, sarı-lacivertli takımın Kasımpaşa'yı sahasında 5-1 yendiği karşılaşmada genç yıldız Arda Güler'i izledi. İngiliz devinin genç yıldız Arda Güler için hazırladığı rapor ortaya çıktı.

Manchester City, Arda Güler'i izledi

Fanatik'te yer alan habere göre; Manchester City’den gelen bir yetkili, Ülker Stadı’nda kupadaki Çaykur Rizespor ve ligdeki Kasımpaşa mücadelelerini izledi. 

Arda Güler için övgü dolu sözler

Ardından Arda’yla ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak İngiltere’ye gönderdi. Raporda, Fenerbahçe’nin genç yıldızıyla ilgili övgü dolu açıklamalar yer aldı. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - 3 dünya devi Arda Güler'in peşinde! 22,5 milyon Euro teklif
Habere Git

Süperstar potaniyeli taşıyor

Buna göre Arda Güler’in süperstar olma potansiyeli taşıdığı belirtildi. Oyuncunun henüz 17 yaşında olmasına rağmen sahada kendisine güvenli bir şekilde yer aldığı ve sorumluluk üstlenmekten kaçınmadığı vurgulandı. 

Gelişime son derece açık bir oyuncu

Ayrıca Arda’nın oyunu okuma ve hızlı düşünme konusundaki başarısı ile yüksek teknik kapasitesine dikkat çekilerek, “Gelişime son derece açık bir oyuncu” denildi.

Temposu artmalı

Manchester City’li gözlemci, 17 yaşındaki futbolcunun fiziken güçlenmesi ve oyun içinde temposunun artması gerektiğini de belirtti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncu için yapılan teklifi reddetti!
Habere Git

İngiliz devinin, bu olumlu rapor sonrasında Arda Güler için Fenerbahçe’nin kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan PSG’nin de 17 yaşındaki oyuncu için çok istekli olması, pazarlığın kızışmasını sağlayabilir.

Bilindiği üzere genç oyuncunun ismi daha önce Alman devi Bourissa Dortmund, Ajax ve Lille gibi takımlarla da anılmıştı.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 17 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 16 maçta 3 gol ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Arda Güler için bir ilk!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler