Real Madrid, Arda Güler'i Transfer Listesine Aldı

22.06.2023 - 17:45 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 18:01

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen genç yıldız Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor. İşte yıldız oyuncuyu listesine alan takım.

Real Madrid, Arda Güler'i Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Tuttosport'un Golden Boy (Altın Çocuk) listesinde yer alan genç yıldız Arda Güler'e, İspanyol devi talip oldu...

Real Madrid, Arda Güler'i takip ediyor

İspanya'da yayın yapan AS'a göre; La Liga ekiplerinden Real Madrid, Türk Messi Arda Güler'i yakından takip ediyor.

Real Madrid transfere olumlu bakıyor

Haberde, son yıllarda genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katan İspanyol devinin, 18 yaşındaki Arda Güler'in transferine olumlu baktığı ancak birçok kulüp tarafından takip edilen genç yıldızın transferinin giderek daha zora girdiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç - Arda Güler zirvesinden 30 milyon çıktı!
Habere Git

Milan ve Benfica da takipte

Ayrıca, İspanyol basını yıldız oyuncuyu Avrupa'dan birçok takımın takip ettiğini, bu takımlar arasında ise Milan ve Benfica gibi kulüplerin olduğu ifade edildi.

Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor

Bilindiği üzere Arda Güler'in Fenerbah ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Ancak sözleşme gereği 17.5 milyon Euro'luk bir serbest kalma bedeli bulunuyor.

Arda'nın serbest kalma bedeli yükseltildi

Fenerbahçe yönetimi de yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmak için ailesiyle görüştü ve serbest kalma bedelini de 25-30 milyon Euro civarına yükseltme konusunda anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten son dakika Mauro Icardi açıklaması!
Habere Git

35 maçta 6 gol, 7 asist

Bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile 35 resmi müsabakada görev alan Arda Güler, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 18 yaşındaki genç on numara, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler