İtalyan devi devreye girdi, Fenerbahçe Pelkas'ın bonservisini belirledi

08.06.2021 - 10:09 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 11:24

Fenerbahçe, Avrupa takımlarının transfer gündeminde yer alan Dimitris Pelkas'ın bonservis bedelini belirledi. İşte yönetimin Pelkas kararı...

İtalyan devi devreye girdi, Fenerbahçe Pelkas'ın bonservisini belirledi

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon 3.sırada yer alan Fenerbahçe’de forma giyen Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas, transferde gözde isimlerden biri durumunda. Fenerbahçe yönetimi, Pelkas’ın bonservis bedelini belirledi. Detaylar haberde…

Pelkas’a Avrupa’dan kulüpler ilgi gösteriyor

Geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken ve sarı-lacivertli taraftarların en çok sevdiği isimlerden biri olan Pelkas’a Avrupa’dan bazı kulüpler ilgi gösteriyor. 

Elmas sürecinde iyi ilişkiler kuruldu

27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmayı isteyen Napoli, Eljif Elmas’ın transfer sürecinde Fenerbahçe ile iyi ilişkiler kurmuştu. Ancak; Fenerbahçe, Pelkas’ı 15 milyon Euro rakamın altında bir teklife göndermeye sıcak bakmıyor. 

Pelkas’ın performansı

Geride bıraktığımız sezonda 34 maçta 7 gol 7 asistlik bir performans sergileyen Pelkas, PAOK’tan transfer edilmiş ve 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Fenerbahçe, Pelkas için kasasından 1.9 milyon Euro çıkarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler