Jose Mourinho'dan Fred ve Amrabat sözleri

24.10.2024 - 20:55 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 21:24

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'ı konuk edeceği maç öncesi konuştu. Detaylar...

Jose Mourinho'dan Fred ve Amrabat sözleri

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Manchester United'ı konuk edecek.

Saat 22:00'de başlayacak olan dev karşılaşma öncesi Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

"Taraftarların benim mesajıma ihtiyacı yok"

Fenerbahçe taraftarı hakkında Jose Mourinho, "Taraftarların benim mesajıma ihtiyacı yok. Çünkü onların bu kulübe olan sevgisi benim söyleyeceklerimden daha büyük. Stada gelip takımlarının kazanmasına yardım edeceklerdir. Bizim de isteğimiz bu. İyi hazırlandık" ifadelerini kullandı.

Fred ve Amrabat sözleri

Daha önce Manchester United'ın formasını giyen, Fenerbahçe'nin yıldızları Fred ve Amrabat hakkında Mourinhı, "İkisi de çok iyi oyuncular ama kendisi bu oyuncuları kadrosunda tutmak istemedi. Orta sahamızda Amrabat, Fred ve Szymanski var. Üçü de çok iyi oyuncular. Taktiksel olarak bu maça en iyi şekilde hazırlandık ama onlar da hazırlandılar" dedi.

"Taktiksel bir savaş olacak"

Portekizli teknik adam, "Bizim şu anda onlardan daha çok puana ihtiyacımız var. Zor bir takvimimiz var hem içerde hem de dışarda. Alacağımız her puan bizim için artı. Bugün sahada taktiksel bir savaş olacak ama bunu iyi anlamda söylüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler