Fenerbahçe, Galatasaray Maçında da Kırmızı Kart Gördü!

Akın Ungan
08.01.2023 - 23:57 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 00:15

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci Galatasaray derbisinde oyun dışında kaldı. Sarı-Lacivertliler bu sezon Süper Lig'de gördüğü kırmızı kartlarla dikkat çekti.

Fenerbahçe, Galatasaray Maçında da Kırmızı Kart Gördü!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası, dev derbiye sahne oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy'de oynanan maçı 3-0 kazandı. Bu sezon gördüğü kırmızı kartlarla dikkat çeken Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin oyundan atılması ile derbide 10 kişi kaldı.

Jesus isyan etti!

Derbi sonrası basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Jorge Jesus, kırmızı karta isyan etti. Jesus, "Maçın ikinci yarısında işler karmaşıklaştı. 1 kişi eksik kalınca işler zorlaştı. 5 kez eksik kaldık, bunu çözmemiz lazım. Ben daha önceki takımlarımda böyle bir şey yaşamamıştım" dedi.

Fenerbahçe 18 haftada 5 kez eksik kaldı

Sarı-Lacivertliler, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı maçlarda tam 5 kez eksik kaldı. Fenerbahçe, eksik kaldığı 5 mücadelenin sadece birinden galibiyet alabildi. Kanarya, sadece 13. haftada oynanan Sivasspor maçını kazanabilmişti.

İlgini Çekebilir
100. yılın ilk derbisinde zafer Cimbom'un
Habere Git

Fenerbahçe'nin kırmızı kart gördüğü lig maçları

  • Konyaspor 1-0 Fenerbahçe
  • Fenerbahçe 1-0 Sivasspor
  • Fenerbahçe 1-2 Giresunspor
  • Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe
  • Fenerbahçe 0-3 Galatasaray

Kartlar Kanarya’nın kanadını kırıyor

Fenerbahçe, 18. hafta sonunda Spor Toto Süper Lig’de toplamda 32 sarı kart gördü. 3 sarı kartı sonradan kırmızıya dönerken 2 kez de direkt kırmızı kart gördü. Kartların azizliğine uğrayan Sarı-Lacivertli takım, eksik kaldığı maçların hüsranını yaşıyor.

Fenerbahçe’nin kart sayısı geçen sezonu geçebilir

Kanarya, geçen sezon ise 38 hafta sonunda toplamda 76 kez sarı kart gördü. 3 sarı kartı sonradan kızaran Fenerbahçe, direkt olarak sadece 1 kırmızı kart görmüştü.

İlgini Çekebilir
"Jesus, Fenerbahçeliler'in Anadolu takımlarına karşı seveceği bir teknik direktör"
Habere Git

Fenerbahçe'nin ligdeki son 3 maçı

  • Fenerbahçe 4-0 Hatayspor
  • Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe
  • Fenerbahçe 0-3 Galatasaray

Senin için hazırladığımız haberler