AEK, Georges-Kevin Nkoudou'yu Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
10.12.2022 - 18:42 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 19:08

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Georges-Kevin Nkoudou'yu, Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK kadrosuna katmak istiyor.

AEK, Georges-Kevin Nkoudou'yu Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ederken bir taraftan da takımdan ayrılacak oyunculara karar vermeye çalışıyor. İşte detaylar...

Çebi: "6 haftayı bekleme kararı aldık"

Transfer gündemiyle alakalı açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ara transfer dönemine kadar olan 6 haftayı bekleme kararı aldıklarını söyledi. Çebi, "Belki şüpheli bakılan Alli uçacak. Masuaku dizindeki problemi yüzde yüz aşıp coşacak. Öyle olursa da, kimseyi almaya gerek kalmaz" dedi.

Güneş: "Transfer ayı geldiğinde ben de karar vermeyeceğim"

Teknik Direktör Şenol Güneş ise, "Hiçbir oyuncuyla ilgili şu anda düşüncem yok. Eldeki oyuncularla kupa dahil 6 maçı geçireceğim. Transfer ayı geldiğinde ben de karar vermeyeceğim. Benim düşüncem olacak, yönetim karar verecek. Şu anda net bir şey yok. İyi oynayan oyuncuya büyük bir talep gelebilir onun sayesinde başka oyuncular alırsınız" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Güneş'in bir oyuncuyu antrenmandan kovduğu iddia edilmişti! Belli oldu...
Habere Git

N'Koudou'ya sürpriz talip

Öte yandan, Beşiktaş'a geldiği günden beri istenilen katkıyı bir türlü veremeyen Georges-Kevin N'Koudou'ya sürpriz bir takım talip oldu.

Kevin N'Koudou'ya AEK talip oldu

Enwsi.gr sitesinde yer alan habere göre; Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK'nın, siyah-beyazlı takımda forma giyen Georges-Kevin N'Koudou ile ile ilgilendiği belirtildi.

Beşiktaş, N'Koudou ile sözleşme yenilemeyecek

Bilindiği üzere, Kara Kartal'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek Kamerunlu sol kanat oyuncusu ile kontrat yenilemeyeceği iddia edilmişti. Beşiktaş, 27 yaşındaki oyuncuyu 22 Ağustos 2019'da İngiliz ekibi Tottenham'dan %50'sine 4.5 milyon Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci coşuyor, Fenerbahçe göz korkutuyor!
Habere Git

Dünya Kupası'nda 25 dakika süre aldı

Alt yaş gruplarında Fransa forması giydikten sonra Kamerun Milli Takımı'nı tercih eden Georges-Kevin N’Koudou, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Kamerun Milli Takımı ile 2 maça çıktı ve sadece 25 dakika sahada kaldı.

  • İsviçre-Kamerun: 16 dakika
  • Sırbistan-Kamerun: 9 dakika

Georges-Kevin N’Koudou'nun Beşiktaş kariyeri

Siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, çıktığı 98 maçta 20 gol ve 8 asist kaydetti. 

Beşiktaş'ın rakibi Westerlo

Beşiktaş, kamp çalışmaları kapsamında yarın Belçika 1. Lig takımlarından Westerlo ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Olaylı maç FIFA Disiplin Kurulu'nda
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler