Kayserispor'da teknik direktör arayışları! Hoca adayı kulübe gelip sunum yaptı...

03.10.2024 - 14:36 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 14:49

Burak Yılmaz'ın görevinden istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Kayserispor'da hoca adayları arasında yer alan isim kulübe gelerek sunum yaptı. İşte detaylar..

Kayserispor'da teknik direktör arayışları! Hoca adayı kulübe gelip sunum yaptı...

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

Süper Lig'de geride kalan 6 maçta henüz galibiyetle tanışımayan Kayserispor'da geçtiğimiz hafta iç sahada Beşiktaş karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından teknik direktör Burak Yılmaz görevinden istifa etmişti.

Recep Uçar ile anlaşma sağlanamadı

Burak Yılmaz'ın istifasının ardından hoca arayışlarına hız veren sarı kırmızılılar ilk olarak eski teknik direktörlerinden Recep Uçar ile masaya oturdu ancak taraftarlar anlaşma sağlayamadı.

Şehre davet edilen Sinan Kaloğlu sunum yaptı

Recep Uçar ile anlaşma sağlayamayan Kayserispor, son olarak Gençlerbirliği'ni çalıştıran Sinan Kaloğlu'nun kente davet etti.

43 yaşındaki teknik adam, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın yanı sıra Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in de yer aldığı toplantı da sunum yaptı.

Kaloğlu, sunumunda Kayserispor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulması için uygulamayı düşündüğü planları ve projelerini anlattı.

Altay ve Gençlerbirliği'ni çalıştırdı

Teknik direktörlük kariyerine Altay'da altyapı sorumlusu olarak başlayan Kaloğlu, Altay'ı da yaklaşık bir yıl çalıştırdıktan sonra Gençlerbirliği'nin başına geçti. Burada da bir yıl görev yapan Kaloğlu, 30 Haziran 2024'te görevinden ayrıldı.

1. Lig'den gelen teklifleri reddetti

Sinan Kaloğlu geçtiğimiz günlerde Radyospor'dan Salim Manav'a yaptığı açıklamada hedefinin Süper Lig'de bir takım çalıştırmak olduğunu ve bu nedenle Trendyol 1. Lig'den gelen teklifleri geri çevirdiğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler