Konyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic İmzayı Attı

İsa Kethüda
17.01.2023 - 17:22 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 17:29

Konyaspor haberleri... İlhan Palut ile yollarını ayıran Arabam com Konyaspor, Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Konyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic İmzayı Attı

Süper Lig ekibi Konyaspor'da İlhan Palut'tan boşalan teknik direktörlük görevine Aleksandar Stanojevic getirildi. 

Konyaspor, Stanojevic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Yeşil-beyazlı ekip, Stanojevic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Konuyla ilgili Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Konyaspor’umuz, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Çalıştırdığı takımlar

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, yöneticilerimiz İbrahim Şahin ve İsmail Yazıcı katıldı. Kariyerinde daha önce DL Aerbin, BJ Guoan, Maccabi Haifa, BJ Enterprises, PAOK, Al-Qadsiah FC ve BJ Renhe takımlarında görev yapan Stanojevic son olarak Partizan’da çalıştı.

İlgini Çekebilir
İlhan Palut'tan Emre Belözoğlu açıklaması! "Ayrılık sürecimden sonra konuştuk"
Habere Git

Partizan ile 3 kupa kazandı

Sırp teknik adam 2009-10 ve 2010-11 yıllarında Partizan ile Sırbistan Lig Şampiyonluğu yaşarken yine 2010-11 sezonunda Sırbastin Lig Kupası’nı da kazanma başarısı göstermişti.

Teknik direktörümüz Aleksandar Stanojevic'in yardımcılıklarını Branko Vukasinovic, Branimir Micovic, Nemanja Jovsic ve Radenko Pantovic yapacak" ifadeleri kullanıldı. 

İlgini Çekebilir
Konyaspor'un yeni hocası belli oldu! Sözleşme imzalandı
Habere Git

"Ayrılık kararı benim için de sürpriz oldu"

Öte yandan, ayrılık sonrası Ajansspor'a konuşan Palut, "Ayrılık kararı benim için de sürpriz oldu. Ayrılık sürecimde Emre Belözoğlu'nun etkisi yok. Emre Belözoğlu ile Trabzonspor maçından sonra ve dün ayrılık sürecimden sonra konuştuk. Aramızda hiçbir problem yok" ifadelerini kullandı.

Konyaspor'un kupadaki rakibi Gaziantep FK

Öte yandan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 19 Ocak Perşembe günü saat 17.30'da Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım 23 Ocak Pazartesi günü ise saat 20.00'de ligde Ankaragücü'nü konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler