Koronavirüs protestosu: "Sahaya çıkmıyoruz!"

12.04.2020 - 19:53 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 19:53

Koronavirüs, tüm ülkeleri etkiledi. En fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya'da Brescia başkanı Massimo Cellino, sert bir açıklamaya daha imza attı. Brescia, nasıl bir protesto yapacak? Cellino'dan flaş kararla ilgili açıklama geldi.

İtalya Ligi ekiplerinden Brescia'nın başkanı Massimo Cellino, koronavirüs sebebiyle verilen ara hakkında çarpıcı ifadelere imza attı. Cellino, maçlara çıkıp çıkmama kararında herhangi bir değişiklik olup olmadığına açıklık getirdi.

DIŞ HABER /AJANSSPOR

Cellino: "Takımın sahaya çıkmasına izin vermeyeceğim"

Cellino, "Sezon devam ederse takımın oynamasına izin vermeyeceğim. İsterlerse bizden puan düşürsünler. Tüm sorumlusu benim. Bunu herkes böyle bilsin" ifadelerini kullandı.

UEFA'yı sert şekilde eleştirmişti

Hatırlanacağı gibi geride bıraktığımız dönemlerde Cellino, UEFA'yı eleştirmiş ve sadece ekonomik çıkarlarını düşündükleri eleştirisini getirmişti.

Brescia, İtalya Ligi'nde kaçıncı sırada?

Brescia, COVID-19 tehdidi sebebiyle verilen zorunlu ara öncesinde 26 maçta 16 puan topladı ve son sırada yer aldı. 26 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 18 yenilgi alan Brescia'nın küme düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler