Loki 1. Bölüm İzle

11.06.2021 - 18:34 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 18:43

Disney + tarafından yayınlanan Loki dizisi, ilk bölümüyle binlerce kişiyi etkilemeyi başardı. Peki, Loki dizisinin 1. bölümü nasıl izlenir?

Loki 1. Bölüm İzle

Disney Plus uygulaması art arda yeni dizi projelerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Son olarak, Marvel Sinematik Evreni ile bağlantılı olduğu bilinen Loki dizisi yayınlanmaya başlandı. Bir süredir tanıtımı yapılan dizinin ilk bölümünü binlerce kişi seyretti. Marvel hayranları Loki dizisine dair ilk görüşlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor. Peki, Loki dizisinin 1. bölümü nasıl izlenir? Loki dizisinin 1. bölümünü izlemek için ne yapmak gerekiyor? İşte merak edilenler.

LOKİ 1. BÖLÜM İZLE FULL HD

Loki 1. bölüm izle aramaları son saatlerde artışa geçmiş durumda. Tom Hiddleston'un başrol oyunculuğu yaptığı dizi, beklentilerin bir hayli üzerinde. The Avengers ve The Avengers: Endgame arasında bir yerde konumlanması düşünülen dizinin milyonlarca takipçisi var. Peki, Loki 1. bölüm izle aramaları yapan seyirciler ne yapmalı? Loki 1. bölüm nasıl izlenir?

Loki dizisinin içeriği nedir?

Loki, Michael Waldron tarafından Disney+ için oluşturulan ve 9 Haziran 2021'de dijital platformda yerini alması planlanan Amerikan mini internet dizisidir. Marvel Comics'in Loki isimli karakterlerinin hikâyesine dayanan dizi Marvel Sinematik Evreni ile bağlantılı olup The Avengers ve Avengers: Endgame arası bir zaman periyodunda olacak.

Loki dizisi nasıl izlenir?

Milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği Loki dizisini seyredebilmek için Disney + uygulamasına üye olmanız gerekmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler