Mohamed’de kritik detay! Galatasaray o şarta uymazsa elinden kaçırabilir

19.02.2021 - 11:43 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 13:53

Son dakika Galatasaray haberleri… Sarı-kırmızılıların kiralık olarak kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed’in sözleşmesindeki detay ortaya çıktı. Galatasaraylı taraftarların bir an önce bonservisinin alınmasını beklediği Mısırlı golcünün başka takımlara transfer olma şansı var mı? İşte ayrıntılar…

Mohamed’de kritik detay! Galatasaray o şarta uymazsa elinden kaçırabilir

Galatasaray’a gelir gelmez attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Mostafa Mohamed’in bonservisinin ne zaman alınacağı merak konusu oldu. Mısır’ın Zamalek kulübünden kiralanan yıldız futbolcu için şimdiden İngiliz kulüplerinin takibe başladığı söylentileri sarı-kırmızılıları huzursuz etti. Bu gelişme üzerine camiada “Aman Mohamed’i elimizden kaçırmayalım” endişesi yaşanmaya başladı.

Bu yılın sonuna kadar

Hürriyet’in haberine göre 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde kritik bir detay var. Herkes Zamalek’ten 2 milyon dolar karşılığında 1.5 yıllığına kiralanan Mohamed için 4 milyon dolar olarak belirlenen satın alma opsiyonu için tarihi Temmuz 2022 olarak biliyordu. Oysa anlaşmaya göre bu tarih Aralık 2021.

Cimbom’un elini çabuk tutması lazım

Buna göre Galatasaray, 31 Aralık 2021’e kadar Mısır kulübüne 4 milyon dolar ödemesi halinde Mostafa Mohamed’in bonservisine sahip olacak. Cimbom eğer bu tarihi geçirirse, Zamalek 1 Ocak 2022’den itibaren tüm talip kulüplerle görüşecek ve oyuncusunu istediği fiyata satabilecek.

Hiçbir maçı boş geçmedi

Türkiye kariyerine kimsenin beklemediği kadar iyi bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed, ilk 4 resmi maçının tamamında fileleri havalandırdı. Mısırlı yıldız özellikle derbide Fenerbahçe’ye attığı gol sonrası Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline geldi. Ligde Başakşehir ve Kasımpaşa, kupada da Alanyaspor, Mohamed’in gol attığı diğer takımlar oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler