N’Koudou kariyerinde bir ilki Kayseri maçında yaşadı

25.04.2021 - 00:29 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 00:35

Beşiktaşlı futbolcu Kevin N’Koudou, Süper Lig'de Kayserispor'a 2 gol atarak yıldızlaştı. N'Koudou'nun attığı bu 2 gol kariyerinde bir ilke imza atmasını da sağladı.

N’Koudou kariyerinde bir ilki Kayseri maçında yaşadı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki Kevin N’Koudou, Kayserispor'u 3-1 mağlup attıkları karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaştı. N'Koudou, kariyerinde ilk kez 1 maçta 2 gol attı.

Mücadelenin 5. dakikasında Ghezzal’ın golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, bu golden 1 dakika sonra ise Pedro Henrique’nin golüne engel olamadı. Ancak siyah-beyazlıları galibiyete taşıyan isim N’Koudou oldu. 

N’Koudou'nun golleri nasıl geldi?

Fransız yıldız 12. dakikada Ljajic’ten aldığı pasla ceza sahası sol çaprazından rakibinden sıyrılarak yerden bir vuruşla fileleri havalandırarak takımını yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın 65. dakikasında ise Ghezzal’ın arka direğe gönderdiği ortada bekletmeden şutunu çıkaran N’Koudou, takımının 3. golüne imza atarken, kariyerinde de ilk kez bir maçta 2 gol birden kaydetti.

N'Koudou'nun performansı

Bu sezon Beşiktaş'ta 33 maça çıkan Kevin N’Koudou, Kayserispor karşısında kaydettiği 2 golle, bu sezonki gol sayısını da 6’ya çıkardı. N’Koudou, ligin geri kalanında BB Erzurumspor, Kayserispor, Galatasaray ve Alanyaspor filelerini havalandırmayı başarmıştı. Fransız yıldız ayrıca 4 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler