Bucaspor Asbaşkanı Erdal Gökhan: "Şampiyonlukta İddialıyız"

İsa Kethüda
28.02.2023 - 09:48 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 10:14

TFF 2. Lig takımlarından Bucaspor Asbaşkanı Erdal Gökhan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gökhan, "TFF 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Bucaspor Asbaşkanı Erdal Gökhan: "Şampiyonlukta İddialıyız"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 2. Lig'in şampiyonlukta iddialı edkiplerinden Bucaspor’da Asbaşkan Erdal Gökhan’dan iddialı açıklamalar geldi.

"Bu sene ne olursa olsun TFF 1. lige çıkmak istiyoruz"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Lider Kocaelispor’un arkasında 2. sırada bulunan İzmir temsilcisinde Asbaşkan Gökhan; “Bu sene ne olursa olsun TFF 1. lige çıkmak istiyoruz. Başkanımız Cihan Aktaş önderliğinde, camia olarak, taraftar olarak, maddi-manevi bu konuma hazırız. 

"Bazı sorunlar tespit ettik ve Cüneyt Dumlupınar ile yolları ayırdık"

Sezona Cüneyt Dumlupınar hoca ile başladık ancak 2. devrenin başlamasıyla ile birlikte tespit ettiğimiz bazı noktalarda sorunlar olduğundan kendisine teşekkür edip yolları ayırmak zorunda kaldık. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı
Habere Git

"Yaptığımız takviyer ile birlikte şampiyonlukta iddialıyız"

Hocamızı seviyoruz ama iddiamızın devam etmesi için camianın içinden gelen ve herkesin çok sevdiği tecrübeli teknik adam Sait Karafırtınalar ile anlaştık. Yaptığımız takviyer ile birlikte şampiyonlukta iddialıyız” şeklinde konuştu.

Bucaspor, Altay'ı 4-2 yendi

Hafta sonu oynadıkları hazırlık maçında Altay’ı 4-2 mağlup ettiklerine değinen Erdal Gökhan, takımdaki istek ve inancın, oynanan güzel oyunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Bucaspor’un köklü bir camia olduğunu ve her zaman başarıyı hedeflediğini vurgulayan Asbaşkan Erdal Gökhan, 3 hafta sonra lider Kocaelispor ile oynayacaklarını, o maça kadar 2 haftalık dönemi kayıpsız atlatmak istediklerinin altını çizdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci
Habere Git

Bucaspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı 23 maçta topladığı 45 puanla, lider Kocaelispor’un 6 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler