Dimitris Pelkas, Beşiktaş'a Önerildi

İsa Kethüda
24.07.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 11:17

Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Dimitris Pelkas, Süper Lig takımlarından Beşiktaş'a önerildi.

Dimitris Pelkas, Beşiktaş'a Önerildi

Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği oyuncular arasında yer alan Dimitris Pelkas ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yunan oyuncu Kanarya'dan ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Pelkas, Fenerbahçe'den ayrılıyor

Jorge Jesus'un gözden çıkardığı ve gönderilmesi yönünde yönetime rapor verdiği Pelkas, sarı-lacivertli kulüpten ayrılıyor. Ülkesi Yunanistan'da da durumu yakından takip edilen tecrübeli futbolcu için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'a önerildi

Akşam'da yer alan habere göre 28 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'a önerildi. 

Siyah-beyazlıların da oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ve teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda bir aksiyon alacağı kaydedildi.

Ayrılmaya sıcak bakmıyor

Kiveli Marda ile geçtiğimiz ay İstanbul'da hayatını birleştiren Pelkas'ın İstanbul'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Fenerbahçe kariyeri

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden yıldız futbolcu, çıktığı 65 maçta 13 gol ve 8 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de flaş karar! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor
Habere Git

Öte yandan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'nin de Pelkas'ı transfer etmek istediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Hull City'de Nwakaeme krizi! Transferi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler