PFDK, Sergen Yalçın kararını açıkladı

17.12.2020 - 16:53 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 16:53

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında konuk olduğu Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamalar sebebiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. Peki Sergen Yalçın'a ne ceza verildi mi? Hafta sonu takımının başında olacak mı? İşte detaylar...

PFDK, Sergen Yalçın kararını açıkladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

Mücadelenin ardından Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın yaptığı açıklamalar sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti.

PFDK cezaları da bugün açıklandı.

Kurul, deneyimli teknik adam Sergen Yalçın'a sportmenliğe aykırı açıklamalar sebebiyle 36 bin TL ceza verdi.

Buna göre Sergen Yalçın bu hafta sonu siyah beyazlı takımın Erzurumspor'la oynayacağı mücadelede takımının başında olacak.

Sergen Yalçın ne demişti?

Sergen Yalçın, Alanyaspor maçının ardından hakem Atilla Karaoğlan'ı ve VAR sisteminin kullanılışını eleştirmişti.

Yalçın yaptığı açıklamada, "Bizim maçlarda sürekli VAR devreye giriyor ve penaltı oluyor. Bu şartlarda nasıl mücadele edeceğimizi düşünüyoruz. MHK ve Serdar Tatlı'ya söyleyeyim hakemler tam bir felaket. Biz iyi oynamadık tamam ama rakip de öyleydi. Biz kiminle mücadele edeceğimize şaşırdık. Fenerbahçe maçında bile Fenerbahçe'yi mağdur gösterdiler. İnanamıyorum. Lütfen hakemler daha sağlıklı maç yönetsin" demişti. (SERGEN YALÇIN'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler