Şampiyonlar Ligi finali 'kuzu kuzu' Portekiz'e gitti

11.05.2021 - 19:29 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 22:06

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'dan alındı mı? Sky Sports'un son dakika haberine göre, final İstanbul'dan alınarak Portekiz'e verildi. İşte flaş gelişme...

Şampiyonlar Ligi finali 'kuzu kuzu' Portekiz'e gitti

AJANSSPOR - HABER

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in "Kuzu gibi gelip oynayacaklar" dediği 29 Mayıs'ta İstanbul'da yapılması gereken Manchester City ve Chelsea Şampiyonlar Ligi finali Porto'nun Dragao Stadı'na alındı. Sky Sports kararın 24 saat içinde duyurulacağını açıkladı.
 

İngilizler Wembley'i istedi ama...

İngiltere'nin Türkiye'yi kırmızı listeye almasından sonra finalin Wembley'de yapılması için hem Chelsea ve Manchester City, hem de İngiliz hükümetinin başvurusu olmuştu.

UEFA karar verdi, Final Portekiz'e gitti

SkySports'un son dakika haberine göre, UEFA final ile ilgili son kararını verdi. 2021 Şampiyonlar Ligi Türkiye'den alınarak Portekiz'e verildi. Final 29 Mayıs'ta Dragao'da oynanacak. 

 

UEFA'nın resmi açıklamayı 24 saat içerisinde yapacağı da duyuruldu. 

Nihat Özdemir, 'Kuzu kuzu gelecekler' demişti

Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Nihat Özdemir, Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'dan alınması yönündeki gelişmeleri değerlendirdimiş, "Gelecekler kardeşim. Biz bunun için çalışıyoruz" demişti.

 

 

Akşam gazetesine de konuyla ilgili açıklama yapan Özdemir, "Kuzu kuzu gelip oynayacaklar. Her şeyimizle finale hazırız. Bütün tedbirler alınmış. UEFA ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hiçbir şekilde başka yere alınması söz konusu olamaz. Bu maç inşallah 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak. Sağlık, güvenlik, ulaşım her türlü tedbirler alınmış, planlanmış durumda. İki tane İngiliz takımının tarihi bir finali olacak'' şeklinde konuşmuştu.

 

Nihat Özdemir: "Kuzu kuzu gelip oynayacaklar"
 

Senin için hazırladığımız haberler