Samsunspor Basketbol'da yeni dönem: Lisans ve 8 milyonluk borç gelişmesi

Aleyna Gürgen
24.07.2024 - 13:36 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 12:46

Kapanma noktasına gelen Samsunspor Basketbol için Sampa kulübün hem 8 milyonluk borcunu üstlendi hem de lisans hakkını almayı kabul etti.

Samsunspor Basketbol'da yeni dönem: Lisans ve 8 milyonluk borç gelişmesi

Son dönemde aradığı desteği bulamayan Samsunspor Basketbol kapanma noktasına gelmişti. Ekibin yönetimi ise Sampa şirketinin yöneticileriyle yaptığı görüşmelerde önemli bir anlaşmaya vardı.

Samsunspor'un 8 milyonluk borcu üstlenildi

Gazete Gerçek'ten Mert Volkan Gün'ün haberine göre Sampa yönetimi daha önceki toplantılarda da gündeme gelen Samsunspor Basketbol'un 8 milyon Türk Lirası değerindeki borcunu üstlenmeyi kabul etti. Borcun üstlenilmesi ile ise hem Samsunspor Basketbol'un borç yükünü hafifletti hem de Sampa'nın kulübü şirketleştirme sürecine girmesine zemin hazırladı.

Samsunspor'un lisans hakkı ve yeni kadrosu Sampa'dan

Anlaşmaya göre Sampa, Samsunspor Basketbol'un lisans hakkını alacak. Ayrıca ekibin yeni sezon kadrosunu da Sampa oluşturacak.

İlgini Çekebilir
Quanitra Hollingsworth, bir kez daha Galatasaray'da!
Habere Git

İmza sonrası transfer bekleniyor

Samsunspor Basketbol ve Sampa'nın avukatları sözleşmenin detayları için hazırlıklara başlayacak. Sözleşmede , Samsunspor logosunun kullanımı ve isim değişikliği gibi başlıklara da yer verilecek. Sözleşmenin kısa bir süre içinde imzalanarak, Sampa’nın yeni sezon için transfer sürecine girmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler