Cenk Tosun: Bu Beşiktaş'ta oynarım

07.01.2021 - 23:30 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 00:06

İngiltere Premier Lig'de Everton'da oynayan Cenk Tosun, Beşiktaş'a olası transferi hakkında konuştu. Golcü, şu Beşiktaş'a dönme düşüncesi olmadığını belirtirken, bugünkü kadroda rahat oynayabileceğini de söyledi. Tosun, Fenerbahçe'nin bir dönem Carlo Ancelotti ile görüştüğünü söyledi. Cenk Tosun, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini de açıkladı. İşte detaylar...

Cenk Tosun: Bu Beşiktaş'ta oynarım

İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen milli futbolcumuz Cenk Tosun, Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberlere de açıklık getirdi.

"Türkiye'ye dönme niyetim yok"

Golcü futbolcu şu an için Türkiye'ye dönme düşüncesi olmadığını belirterek, "Şimdilik Beşiktaş'a gelme düşüncem yok. Misyonumun dolduğunu düşünmüyorum, İngiltere'de kalıp, bayrağımızdan, vatanımızdan daha çok söz ettirmek istiyorum. Türkiye'ye dönme gibi bir niyetim yok şu an" şeklinde konuştu.

"Ancelotti, Fenerbahçe ile görüşmüş"

Carlo Ancelotti'nin bir dönem Fenerbahçe ile görüştüğünü söyleyen Cenk Tosun, "Ancelotti ile çok konuşuyoruz. Parma'da hocalık yaparken Fenerbahçe ile görüşmüş, Aziz Yıldırım ile masaya oturmuşlar, imza attırmaya çalışmışlar. İstanbul'u çok beğenmiş, sonra olmadığını, Juventus'a gittiğini söylüyor" dedi.

"Şu anki Beşiktaş kadrosunda oynarım"

Şu anki Beşiktaş kadrosunda oynayabileceğini vurgulayan başarılı golcü, "Beşiktaş'ta 2017-18 takımımız şimdiki takımdan daha güçlüydü. Şu andaki Beşiktaş kadrosunda ben oynarım."

Süper Lig'de yabancı hakeme karşıyım. Çok yetenekli ve iyi hakemlerimiz var. Bundan 20 yıl önce hakemleri baskı altına alarak maçlar kazanılmış, o devam ediyor" yorumunda bulundu.

"Beşiktaş, şampiyonluk yarışında önde"

Öte yandan golcü futbolcu şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın avantajlı olduğunu söyleyerek, "Alanyaspor'u izledim, top yapan bir takım. Alanya bu oyunu Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynuyor, bu çok değerli. Alanya'nın futbolunu çok beğeniyorum ama Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında bir tık önde olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler